Connect with us

Covid19

Milanko Šekler: Majmunskih boginja treba da se plaše homoseksualci

Printskrin YT

Virusolog Milanko Šekler ponovio je danas da majmunskih boginja treba da se plaše muskarci homoseksulane orijentacije i naglasio da bi bilo odgovorno da u medijima nema informacija o toj bolesti.

“Važno je držati se činjenica, a to je da se bolest teško prenosi, nema mrtvih, lekova ima, ima puno podataka da vakcina za boginje, obične, u slučaju majmunskih boginja može da se da prvog dana simptoma i drastično slabi kliničku sliku”, rekao je Šekler za Tanjug i naglasio da se u slučaju te bolesti vakcina daje i u terapijske svrhe.

“Fakat koji niko ne može da negira, mnogi su pokušavali da bi napravili cirkus da traže rodnu ravnopravsnost. Muškarci homoseksulane orjentacije su mnogo ugroženiji, fakat je da je jako malo obolelih žena, i muškaraca koji nemaju homoseksualne sklonosti”, rekao je virusolog Milanko Šekler.

 

(bguzivo.rs)

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Covid19

Korona presek: U Srbiji skoro 1.500 novozaraženih, preminulo osam osoba

Pixabay

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 1.460 novih slučajeva korona virusa na osnovu 6.544 testirana uzorka,a od posledica infekcije preminulo je osam osoba.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Covid-19.rs, na bolničkom lečenju je 498 pacijenata, od kojih su 24 na respiratoru.

 

 

 

 

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu