Connect with us

Kultura

Milan Petrović Quartet 29. jula u Kragujevcu

Milan Petrović Quartet / Foto: Inspektor Dominguez

Milan Petrović Quartet održaće koncert u četvrtak, 29. jula od 21 sat na Letnjoj sceni SKC Kragujevac.

Milan Petrović je nastupao širom sveta kako samostalno, tako i sa svojim kvartetom, koji pored njega čine još i Lehel Nađ, Bogdan Zdjelar i Robert Gostinčar.

Sastav je do sada objavio šest izdanja i održao turneje u Kini, Austriji, Rumuniji i svim zemljama regiona.

Ove godine, Milan Petrović obeležava 25 godina samostalnog rada i 10 godina rada kvarteta. Tim povodom u aprilu je objavljena i kompilacija autorskih kompozicija “The Best of 2011 – 2021” za izdavačku kuću “Jazz Fortnight” iz Skoplja, na kojoj su zabeležene saradnje sa brojnim regionalnim muzičarima.

Neki od poznatih muzičara sa kojima je Milan sarađivao su Vasil Hadžimanov, Aca Seltik, Sky Wikluh, Dušan Bezuha, Bruno Mičetić, Sašo Popovski, Đorđe Maksimovski, Ermal Rodi, Boris Bunjac, Branko Isaković, Ivan Aleksijević, Vladimir Maričić, zatim Ana Stanić, Sonja Kalajić, Ksenija Komljenović, Diana Čerenšek, Vanja Danilović, Maja Klisinski…

Ulaz na koncert je slobodan.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu