Connect with us

Kultura

Milan Burda – Ko te voli više nego ja

Milan Milosavljević – Burda, poznati muzičar, kompozitor, aranžer, instrumentalista i član benda Đura i Mornari, objavio je svoj prvi samostalni album za diskografsku kuću Multimedia Music iz Beograda.

Album “Pesme iz pasaža” na kome je učestvovala sjajna ekipa muzičara (Dragan Jovanović – Krle, Srđan Tanasković, Nikola Demonja, Vlada Novičić, Miloš Đurić, Dejan Resanović, Dorijan Šetina, Ana Štajdohar, Ivana Ćosić i mnogi drugi) radjen je pune dve godine.

Pažljivim odabirom pesama, “skrojen” je muzički CD sa “izuzetno pozitivnim notama”, koji je prilagodjen svim muzičkim čulima. Na albumu se nalazi 10 pesama, a singl koji najavljuje album, i za koji je uradjen prvi video spot je pesma „Ko te voli više nego ja“ .

Album je dostupan na svim muzičkim platformama, a početkom jeseni se očekuje i fizičko izdanje u formi kompakt diska, kao i zvanična promocija albuma.

lj.z.         

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović

Foto: Promo

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović biće održan u nedelju, 1. oktobra u 19 časova u Sali pod svodovima u Konaku kneginje Ljubice (Kneza Sime Markovića 8).

Flautiskinji Beogradske filharmonije Andrijani Aćimović, koja je završila osnovne i master studije u Nemačkoj, ovom prilikom će se pridružiti pijanista Stevan Spalević, vanredni profesor Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu, kako bi predstavili zanimljiv repertoar kamerne muzike za flautu i klavir.

Na programu su dela K.F.E. Baha, Doplera, Ran, i Prokofjeva.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu