Connect with us

Kultura

Marko Louis ponovo objavio pesmu „Cveće Cafnalo“

Talentovani muzičar Marko Louis, na rođendan svoga oca Ljubiše Stojanovića Louisa a u saradnji sa legendarnim muzičarem Vlatkom Stefanovskim, ponovo je objavio pesmu „Cveće cafnalo“.

Kompozicija “Cveće cafnalo” je pesma poznatog Niškog autora Bratislava Bate Anastasijevića, inspirisana Mokranjčevom 12. rukoveti, koju je prvobitno otpevao Dragan Jović, a 1985. godine obradio i Markov otac Ljubiša Stojanović Louis.

Video spot je posvećen borbi protiv nasilja nad ženama, temi koja je veoma aktuelna na svim društvenim poljima.

Režiju i fotografije potpisuje  Dragan Jereminov, a za vanvremensku emotivnu numeru angažovani su glumci: Dragan Petrović Pele, Iva Ilinčić i Marijan Apostolović.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Poštin nagradni konkurs „Pismo Božić Bati“ do 20. decembra

Foto: Promo

Nagradni literarni i likovni konkurs Pošte Srbije „Pismo Božić Bati“ održava se treću godinu zaredom, i traje do 20. decembra, do kada je moguće poslati radove.

Na ovogodišnjem konkursu, mogu učestvovati mališani do 12 godina iz svih krajeva Srbije, a koje Pošta Srbije poziva da u susret najlepšem prazničnom dobu godine, opišu, nacrtaju ili naslikaju kako doživljavaju praznične radosti na temu Božićna bajka.

Za učešće na konkursu mogu se prijaviti literarni i likovni radovi, bez ograničenja u tehnici izvođenja i broju poslatih radova.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu