Connect with us

Kultura

Marko Louis ponovo objavio pesmu „Cveće Cafnalo“

Talentovani muzičar Marko Louis, na rođendan svoga oca Ljubiše Stojanovića Louisa a u saradnji sa legendarnim muzičarem Vlatkom Stefanovskim, ponovo je objavio pesmu „Cveće cafnalo“.

Kompozicija “Cveće cafnalo” je pesma poznatog Niškog autora Bratislava Bate Anastasijevića, inspirisana Mokranjčevom 12. rukoveti, koju je prvobitno otpevao Dragan Jović, a 1985. godine obradio i Markov otac Ljubiša Stojanović Louis.

Video spot je posvećen borbi protiv nasilja nad ženama, temi koja je veoma aktuelna na svim društvenim poljima.

Režiju i fotografije potpisuje  Dragan Jereminov, a za vanvremensku emotivnu numeru angažovani su glumci: Dragan Petrović Pele, Iva Ilinčić i Marijan Apostolović.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Bruce Dickinson i sledeće godine dolazi u Beograd

Foto: Pixabay

Fanove Bruce Dickinsona obradovaće vest da će ponovo slušati pevača Iron Maidena 22. marta sledeće godine na Jon Lord´s “Concerto For Group And Orchestra” u beogradskom Belexpocentru.

Orkestar koji broji 85 članova pod dirigentskom palicom Paul Mann-a izvodiće numere grupe Deep Purple, uz gostujuće muzičare: Bruce Dickinsona, John O’Hara-u (Jethro Tull), Tanyu O’Callaghan (Whitesnake), Kaitnera Z Doku i Bernarda Welza, sa čijeg Faceook naloga je i pronađena informacija o koncertu.

Inače, “Concerto For Group And Orchestra” je live album benda Deep Purple koji su objavili 1969. godine snimivši koncert sa Royal Philharmonic Orchestra u Royal Albert Hallu. Lord je komponovao muziku, a Gillan je napisao tekstove.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu