Connect with us

Književnost

Manifestacija „Noć knjige“ od 9. do 11. juna

Foto: Pixabay

Manifestacija „Noć knjige“ posvećena svim ljubiteljima pisane reči, u svom 28. izdanju, biće održana od 9. do 11. juna, u organizaciji beogradske izdavačke kuće „Laguna“ i knjižarskog lanca Delfi.

U 34 grada u Srbiji i regionu, na 59 lokacija čitaoce očekuje više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti, gift program i izbor naslova na engleskom jeziku.

Tanja Vučković kao predstavnik za medije iz „Lagune“ i urednik ove kuće Saša Bošković govorili su o novim književnim delima domaćih i stranih autora na koje je neophodno posebno obratiti pažnju.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Književnost

„Šaputanja“ – impresivna psihološka drama Ešli Odrejn u prodaji

Foto: Promo

U romanu „Šaputanja“ reči nose snagu udarca ili oštrice, a tajne otkucavaju u senkama, čekajući da eksplodiraju.

U univerzumu Ešli Odrejn, autorke svetskog bestselera Instinkt, nema dobrih ili loših majki, postoje samo žene koje se bore da daju sve od sebe.

Ovo je priča o četiri porodice koje žive dovoljno blizu da gledaju u prozore svojih komšija i čuju razgovore u susednom dvorištu. Život u takvoj blizini stvara iluziju da susedi znaju mnogo jedni o drugima. Ali taj lažni osećaj biće narušen i njihovi će se životi promeniti iz korena nakon što se jedne kobne noći desi nešto nezamislivo. Svi će morati da se suoče sa tajnama koje su skrivali iza zidova svojih naizgled savršenih domova.

Leto se bliži kraju. Vitni i Džejkob Laverli organizuju zabavu, spremaju roštilj i koktele, sve je isplanirano do najsitnijeg detalja. A onda dolaze gosti, pića se ispijaju do kasno u noć, razmenjuju se zabranjeni pogledi. Sve je fantastično dok besprekorna domaćica ne eksplodira od besa jer je sin nije poslušao. Svi na zabavi mogli su jasno i glasno da čuju šta se desilo, a maske pod kojima su se skrivali nepovratno padaju.

Uskoro, taj isti dečak usred noći pada sa prozora svoje spavaće sobe. Dok mu život visi o koncu, njegova majka sedi pored njegovog bolničkog kreveta i odbija da priča sa bilo kim. Kod kuće, njihovi prijatelji i komšije su ostali u šoku, suočavajući se svako sa svojom ulogom u događajima koji su doveli do onoga što se dogodilo te užasne noći.

„Ovaj roman je remek-delo, užareni emotivni rolerkoster i predivno napisana himna bolu, ljubavi, besu majčinstva. Senzacionalno.“ – Rouzi Volš, autorka romana Propušten poziv

„Ešli Odrejn piše o majčinstvu i o tome kako je biti žena u današnje vreme, sa neustrašivošću koju malo ko poseduje.“ – Čandler Bejker, autorka bestselera Mreža šaputanja

„Šaputanja“, uzbudljiv roman koji se vešto uvlači pod kožu i otvara tajna vrata iza kojih se kriju zavist, ljubomora, žudnja, intuicija, potražite na sajtu vulkani.rs ili u knjižarama Vulkan širom Srbije.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu