Connect with us

Kultura

Maera, BG Bagra, Latebloom i Vapaj u klubu Fest

Foto: Promo

Maera (Beograd), BG Bagra (Beograd), Latebloom (Novi Sad) i Vapaj (Beograd) nastupiće u petak, 15. jula u 19 sati u zemunskom klubu Fest.

Maera je modern metal bend čiji zvuk nije definisan i limitiran žanrom, već je fokus na izražavanju emocija i umetničke slobode.

Ono što je u njihovom zvuku i pesmama konstantno je lirička i instrumentalna iskrenost u svojoj  najranjivijoj formi, kao i i preispitivanje sebe i svega što nas okružuje.

BG Bagra je mladi hardkor pank bend osnovan 2020. godine u Beogradu. Iza sebe imaju jedan tek objavljen album i mnoštvo svirki po Beogradu i okolnim gradovima.

Ekipu benda čine: Filip Bogdanović (vokal), Nikola Mišić (gitara), Mihailo Kljun (bass) i Andreja Stanković (bubnjevi).

Latebloom je novosadsko/inđijski metalcore bend nastao na proleće 2020. godine kao rezultat raspada nekadašnjeg benda Frozen Moonlight.

Bend je nastao u želji da se kombinuje moderni talas metal muzike zajedno sa soundtrackovima prilagodljivim za video igrice, filmove i slično. Inspirisani su mnogim izvodjačima kao sto su Motionless in White, Make Them Suffer, Slipknot, Billie Eilish, Hans Zimmer…

Vapaj je atmosferični blek metal bend iz Beograda. Do sada su objavili više izdanja: “Devoured by jackals of death”, “Raspad Carstva Nebeskog”, “Bog bez lica”, “Realms of lust”…

Cena ulaznice iznosi 300 dinara.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

43. Internacionalni simpozijum Terra 2024 – Konkurs za umetnike

Centar za likovnu i primenjenu umetnost Terra objavio je 29. septembra 2023. godine poziv za podnošenje prijava za učešće na 43. Internacionalnom simpozijumu skulpture u terakoti Terra koji će se održati od 1. jula do 31. jula 2024. godine.

Internacionalni simpozijum skulpture u terakoti Terra (u daljem tekstu: Simpozijum Terra) u Kikindi obuhvata koncepciju i izvođenje umetničkog dela od terakote, koje će biti trajno postavljeno u parku skulptura Terra.

Umetnička dela kolekcije Terra su isključivo iz oblasti savremene umetnosti i mogu uključivati: vajarska dela, prostorne instalacije ili druga umetnička dela nastala od gline. Stoga se pozivaju podnosioci prijava da dostave pismene predloge za učešće na 43. sazivu.

Više informacija na (srpski) : https://terra.rs/symposium-open-call/

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu