Connect with us

Aktuelno

Luk Blek napunio 31. godinu, način proslave šokantan

Foto: Instagram printscreen

Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji, Luk Blek, tokom jučerašnjeg dana proslavio je svoj 31. rođendan.

Kako je objavio na društvenim mrežama, prijatelji su mu priredili žurku iznenađenja, tortu, balone, ali i maskiranog popularnog crtanog lika za decu, Pepu Prase…

Luk nije skidao osmeh sa lica, a obožavaoci su mu slali lepe želje i čestitke. Bilo je i onih koji su se pitali zbog čega maskota Pepe Praseta bila na rođendanu nekoga ko ulazi u četvrtu deceniju, ali je po izrazima lica mladog umetnika jasno da je bio srećan i zadovoljan, što je uostalom jedino važno.

 

Luk Blek

Luk Blek sa maskotom Pepe Praseta
Foto: Instagram printscreen

 

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

TINEJDŽER (16) RADIO ZGIBOVE I SLOMIO VRAT!

Printskrin YT

Učenik (16) iz Prokuplja je spletom nesrećnih okolnosti nastradao radeći zgibove.

Učenik (16) jedne srednje škole iz Prokuplja, nastradao je nesrećnim slučajem, dok je radio vežbe na spravi za zgibove u pomoćnom objektu porodične kuće i prilikom pada slomio vrat. Neutešni roditelji jedva su smogli snage i kroz suze ispričali šta se desilo kobnog dana.Tragedija se dogodila subotu, oko 19.30, kada su nesretni roditelji i pronašli njegovo telo u improvizovanoj teretani koju je mladić napravio. Otac dečaka kaže da je voleo život.

„Taj dan bio je veoma veseo, raspoložen, kao i uvek. Bio je vedro dete, nikad nije imao nikakve crne misli. Pričali smo o svim stvarima, nije postojalo nešto što nije smeo da nam kaže. Vaspitali smo decu da zajedno rešavamo probleme i da smo im mi najveći prijatelji“, objašnjava on.

Kako ističe majka dečaka, njen sin nije mnogo mario za školu, ali je znao da je mora završiti. „O školi smo često pričali. To je bila nezaobilazna tema svih roditelja. Govorio je kako ide na vreme i ne izostaje, ali da ima nekih loših da će ih popraviti i završiti razred. Rekla sam mu taj dan pre nego što je otišao da vežba: „Završio si školsku godinu. Ako, možda, ima loših ocena, ne treba da utiču na tebe, popravićeš…“ prepričava neutešna majka poslednji razgovor sa sinom.

 

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu