Connect with us

Kultura

Let 3 u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Foto: Promo

Ostalo je još malo ulaznica za spektakularni koncert benda Let 3 koji će biti održan u subotu, 23. septembra u Hali 2, mestu prepoznatljivom po vrhunskim svirkama i odličnom provodu.

Od 21 sat Novosađani i Novosađanke biće svedoci muzičke oluje koja ne poznaje granice. Odličnu energiju i strastvenu atmosferu zasigurno će doneti Let 3 te tako svoje obožavaoce povesti na prkosno muzičko iskustvo koje pomera granice i oslobađa dušu.

Od kako su na sceni, njihova muzika hrabro je prostrujala provokativnim stihovima i energijom koja preplavljuje svaku pozornicu. Let 3 ne prati trendove, oni ih stvaraju, dajući svakom nastupu nesvakidašnju draž i nezaboravan doživljaj.

Uz svoje nezaboravne nastupe, Let 3 je postao sinonim za hrabrost, umetničku slobodu i izazivanje normi. Njihova muzika nije samo zvuk, već i izražavanje suštine, stav koji inspiriše generacije.

Dođite i doživite osećaj slobode i adrenalina uz Let 3. Njihov zvuk ne samo da će vas pogoditi, već će vas obuzeti u noći koju ćete zasigurno dugo pamtiti.

Ulaznice za oba koncerta, možete pronaći na svim GigsTix prodajnim mestima.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Muzički performans „Zarđali orkestar“ u Fabrici

Foto: Promo

„Zarđali orkestar“, projekat novosadskog vajara i profesora na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, Nikole Macure, biće predstavljen u SKCNS Fabrici, u petak 15. decembra u 19 časova.

U pitanju je muzički performans koji traje 40 minuta i tokom koga će publika moći da čuje kako zvuči muziciranje na četiri zvučna objekta, koja su nastala redizajniranjem vojnih rekvizita kao što su puške, šlemovi, ručni raketni bacači… u objekte koji proizvode zvuk.

Na ovim objektima sviraće muzičarke i muzičari: Milica Svirac, Gabi Benak, Nikola Macura i Lav Kovač, kao i gosti iznenađenja. Oni će u toku performansa odsvirati kompozicije Ninete Avramović, Ljubomira Nikolića, organizovanu improvizaciju i jednu obradu.

Nikolа Macura već dugo se bavi instalacijom i angažovanom umetnošću, a ovi predmeti nastali su kao deo projekta „Iz buke u zvuk“. U pitanju je plod dugog istraživanja, koje se bavi destrukcijom i agresijom kojima smo okruženi. Kroz taj projekat on redizajnira vojne objekte u zvučne objekte i time redizajnira i njihovu simboliku.

Kao prateći program, u sredu 13. decembra u SKCNS Fabrici biće otvorena izložba ovih specifičnih instrumenata. Izložba će biti otvorena u 20 časova, a dan nakon toga, u četvrtak, 14. decembra od 18 časova organizovan je i razgovor o ovom projektu i umetničkom poduhvatu u kom će pored autora „Zarđalog orkestra“ Nikole Macure, učestvovati i Bojana Dinić  i  Miloš  Miladinov.

Ulaz na sve događaje je besplatan.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu