Connect with us

Muzika

Lena Kovačević objavila pesmu “Beograde“

Džez i pop muzičarka Lena Kovačević objavila je najnoviji singl i spot pod nazivom „Beograde“ u izdanju muzičke kuće Magic Records.

Autor muzike, aranžer i producent kompozicije je Darko Dimitrov, a tekst potpisuje Vladimir Danilović koji je za Lenu već pisao njene poznate pesme.

Ovaj muzički trojac i ovoga puta je iznenadio atraktivnim ritmom, melodijom i pričom koja očekuje nastavak na internacionalnoj sceni, kao duet uz jednog poznatog turskog izvođača, čije se ime za sada krije.

Singl “Beograde” inspirisan je ljubavnom pričom dvoje stranaca, a Lena kaže da je ovo za nju posebno važna pesma jer je kao neko ko je rođen u Beogradu oduvek želela da ima pesmu posvećenu rodnom gradu.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović

Foto: Promo

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović biće održan u nedelju, 1. oktobra u 19 časova u Sali pod svodovima u Konaku kneginje Ljubice (Kneza Sime Markovića 8).

Flautiskinji Beogradske filharmonije Andrijani Aćimović, koja je završila osnovne i master studije u Nemačkoj, ovom prilikom će se pridružiti pijanista Stevan Spalević, vanredni profesor Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu, kako bi predstavili zanimljiv repertoar kamerne muzike za flautu i klavir.

Na programu su dela K.F.E. Baha, Doplera, Ran, i Prokofjeva.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu