Connect with us

Muzika

Lena Kovačević objavila pesmu “Beograde“

Džez i pop muzičarka Lena Kovačević objavila je najnoviji singl i spot pod nazivom „Beograde“ u izdanju muzičke kuće Magic Records.

Autor muzike, aranžer i producent kompozicije je Darko Dimitrov, a tekst potpisuje Vladimir Danilović koji je za Lenu već pisao njene poznate pesme.

Ovaj muzički trojac i ovoga puta je iznenadio atraktivnim ritmom, melodijom i pričom koja očekuje nastavak na internacionalnoj sceni, kao duet uz jednog poznatog turskog izvođača, čije se ime za sada krije.

Singl “Beograde” inspirisan je ljubavnom pričom dvoje stranaca, a Lena kaže da je ovo za nju posebno važna pesma jer je kao neko ko je rođen u Beogradu oduvek želela da ima pesmu posvećenu rodnom gradu.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kultura

„Muzika na točkovima” 12. avgusta u Somboru

Foto: Promo

U okviru manifestacije „Somborsko leto za mlade 2022”, događajem „Muzika na točkovima” počeće proslava 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih u Somboru.

Na pokretnoj bini/kamionu koji u 18.45 polazi sa platoa ispred Županije, nastupiće “Old School Soul-Jah” (ISKAZ + Dj Deda).

Muzika na točkovima podrazumeva povorku mladih koji peške, na biciklima, rolerima, skejtovima i drugim prevoznim sredstvima prate pokretnu binu ulicama Sombora.

Nakon pokretnog koncerta koji će se završiti na popularnom „Ćelavom” trgu, spektakl se seli u letnji kabare (prostor između pozorišta i biblioteke) gde će od 21h nastupiti sledeći izvođači:

  • Prljava frekvencija
  • Iskaz
  • Goblini
  • Brkovi
  • Dj Deda

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu