Povežite se sa nama

Kultura

Koncert mladih harfista u Zemunu

Objavljeno

on

Foto: Promo

Koncert mladih harfista muzičke škole Stanković biće održan u nedelju, 13.juna od 16 sati u bašti zemunskog kluba Fest.

Na koncertu će nastupiti učenici harfe osnovne i srednje muzičke škole Stanković iz klase profesorke Mine Marinković.

Pored harfista nastupiće i učenice flaute iz klase profesorke Nataše Perazić Vrzić.

Nastupaju: Marjam Amro, Evgenija Kuzmanović, Ana Radić, Irena Nikolić, Denis Radonić, Una Djordjević, Sara Sumrak, Elena Djurdjević, Mina Jakovljević, Dora Franolić, Isidora Jakovljević, Marija Djurašević, Sofija Prica, Milica Trehub, Irena Lukač.

Koncert je besplatan.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

„Zec Petar: Skok u avanturu“ stiže u bioskope 1.jula

Objavljeno

on

Foto: Promo

Animirano-igrani film Zec Petar koji je pre tri godine osvojio je srca publike širom sveta, stiže u domaće bioskope 1.jula.

Svi obožavaoci ovog ostvarenja u režiji Vila Glaka ove godine imaće priliku da pogledaju i njegov nastavak. Nestašni zec u plavom kaputu vraća se na velika platna u potpuno novim nestašlucima i avanturama.

A kako to izgleda kada želja za pustolovinom izmakne kontroli bićete u prilici da vidite u bioskopima širom zemlje od 1. jula u filmu Zec Petar: Skok u avanturu! Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik.

Foto: Promo

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar (Stefan Bundalo) i Toma (Dejan Dedić) zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba (Tamara Aleksić), Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Kao što je to bilo 2018. godine, i ovoga puta avanture Zeca Petra biće sigurno jedan od najvećih porodičnih filmskih događaja koji će do suza nasmijati i oduševiti sve generacije gledalaca.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • lager

Sponzorisano

  • lager

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu