Connect with us

Aktuelno

Kompanija Wizz Air otkazala let iz RIM-a, Srpski turisti zarobljeni

Foto: Privatna Arhiva

U toku je prava drama na aeodromu u Rimu, gde je kompanija Wizz Air otkazala let iz Rima, posle nekoliko pomeranja istog. Da bude još veći problem sami će morati da snose troškove kako bi se vratili u zemlju , sutrašnjim letom Air Serbia.

Kako su nam se javili rodjaci i prijatelji zarobljenih turista, njima je ponudjeno da imkompanija pokrije troškove smeštaja jednu noć, ali da za povratak nisu našli rešenje, jer prema navodima kompanije Wizz Air, svi njihovi letovi su popunjeni.

Prema navodima naših sugradjaniki iz Beograda, koje su turistički posetile Rim, a koje se nalaze na aeodromu trenunto, očekuju odgovore i iz ambasade Srbije, kojoj sus se obratile po saznanju da nemaju predvidjeni  let ka Srbiji.

Znog letnje turističke sezone koja je počela, putnici često imaju haotične situacije, poput učestalih kašnjenja, otkazivanja letova, ali i sve učestalijeg gubljenja prtljaga.

Aktuelno

Preminuo muškarac kog je na radnom mestu pritisnula presa: Imao prelome i povrede krvnih sudova

Printskrin

Muškarac P. T. (37) iz Prokuplja, koji je povređen kada ga je na radnom mestu pritisnula presa, preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu nedelju dana nakon što je tamo primljen u teškom stanju i životno ugrožen.

Ttragično stradali P. T. primljen je u bolnicu sa prelomom karličnih kostiju, povredama arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije za levu nogu i bio je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, piše Nova.

Uprkos svim naporima lekara i multidisciplinarnog pristupa lečenju, juče je, u toku popodneva preminuo.

Inače, radinka iz Prokuplja je pritisla presa na radnom mestu. On je potom dovezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu sanitetom Hitne pomoći iz Prokuplja i na prijemu je bio u teškom, životno ugrožavajućem stanju.

– Odmah je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, nakon čega je utvrđeno da pacijent ima prelom karličnih kostiju, kao i povrede arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije u levoj nozi. Posle hitnog hirurškog zbrinjavanja, pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš. Nalazi se u teškom opštem stanju, priključen je na aparat za veštačku ventilaciju – saopštili su tada iz UKC Niš.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu