Connect with us

Kultura

Komedija “Grupna terapija“ u Zaječaru

Foto: Pixabay

U petak 16. decembra, u 20 sati, u sali Centra za kulturu u Kotlujevcu, biće odigrana stand up komedija “Grupna terapija“, u izvođenju mladog i talentovanog glumca, voditelja i stand up komičara Srđana Jovanovića.

„Grupna terapija“ na duhovit način, kroz bizarne priče i imitacije, bez cenzure, opisuje vreme i prostor u kome živimo, probleme sa kojima se susrećemo i teme koje ne želimo da pominjemo.

Ova ogoljena, šarmantna, smela i maštovita predstava nudi plejadu likova od političara, poznanika, rodbine, preko zdravstvenih radnika, bankarskih službenika i živopisnih događaja koji se hronološki nižu u jednu celinu

Karte možete kupiti na biletarnici zaječarskog pozorišta od 10 -15 sati, ili u Centru za kulturu, na dan predstave, od 18.

Cena karte je 500 dinara.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Predstava „Gubitnik“ večeras u Solunu

Foto: Pixabay

Predstava „Gubitnik“ rediteljke Nataše Radulović biće izvedena danas na 58. Dimitria festivalu u Solunu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP).

Spoj male tragedije Aleksandra Sergejeviča Puškina o Mocartu i Salijeriju i romana Tomasa Bernharda o muzici, genijalnosti, zavisti, teroru uspeha i lakoći neuspeha premijerno je izveden na sceni Studio JDP 27. maja.

U predstavi igraju Joakim Tasić, Lenka Petrović, Stojša Oljačić i Teodor Vinčić, a prevodioci su Zlatko Krasni i Ivan S. Šajković, saopštio je JDP.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu