Connect with us

Atletika

Kolašinac zaražen koronom, propušta EP u Torunu

FOTO: YouTube / Printscreen

Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac pozitivan je na korona virus i neće učestvovati na predstojećem Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani u Torunu, saopštio je danas Srpski atletski savez (SAS).

Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam pozitivan na PCR test, iako nemam nikakve simptome. Mnogo žalim za tim što neću takmičiti na Evropskom prvenstvu, jer sam baš spreman. Nadam se da ću što pre biti negativan i da ću nastaviti sa treninzima i takmičenjima – rekao je Kolašinac za SAS.

(Tanjug)

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Atletika

Beogradska asocijacija za školski sport organizovala prvenstvo u atletici

NA FINALU ŠKOLSKOG PRVENSTVA 940 TAKMIČARA

Beogradska asocijacija za školski sport, uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, sjajno je organizovala i gradsko prvenstvo u atletici, za uzrast osnovnih i srednjih škola.

Uz minut ćutanja i pojačane mere bezbednosti koje su sprovodili članovi tima Pretor, talentovani dečaci i devojčice nastupali su u atletskoj dvorani u Bulevaru oslobođenja.

Na takmičenju u sledećim disciplinama: skok u dalj, bacanje vorteksa, 60 metara, 300 metara, 600 metara, štafeta 4 x 100 metara, skok u vis, skok u dalj i bacanje kugle, pravo učešća ostvarili su pobednici sa opštinskih takmičenja.

Medalje su delili legenda atletike Dane Korica, kao i sportski koordinatori BAŠS Vladimir Tica, Goran Ivković i Marko Vukadinović.

U Beogradskoj asocijaciji nema stajanja. Sprovode se akcije – edukacija dece bezbedne na internetu i bezbednost u saobraćaju.

Sprovedena je promotivna aktivnost za osnovce, koji su se oprobali na veslačkim ergometrima.

Predstoji sprovođenje novog projekta tokom letnjeg raspusta, pod nazivom „Bezbedan sport školaraca – bezbedno odrastanje“.

Sve manifestacije na kojima učestvuju školarci su besplatne.

FOTO – BAŠS

A.K.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu