Povežite se sa nama

Muzika

Kika se Pokvarila u holivudskom spotu

Objavljeno

on

Alt pop pevačica Kristina Kika Jovanović svoj predstojeći album “Na ivici mogućnosti” najavila je prvim singlom “Pokvarila“, kog prati vizuelno izuzetno upečatljiv spot prožet estetikom zlatnih godina Holivuda.

Spot je realizovala sveženska ekipa: za režiju, snimanje i montažu bila je zadužena Ana Miladinović, frizuru je radila Dušica Dramićanin, kostim Elena Nikolajevna, a šminku Svetlana Sremčević.

Pesma “Pokvarila” odnosi se na trenutak u Kikinom životu kad je shvatila da nije srećna, da se boji osude, da nema samopouzdanja, da je puna straha i da nije sama sebi prijatelj: “Pokvarila sam se je pesma koja je tekstualno nastala i pre nego što sam shvatila da sam se “pokvarila”. Sada ima ‘lekoviti’ uticaj na mene, jer kada je izvodimo, kada je slušam, podseća me na to gde sam bila i zašto, i kako mogu to da prebrodim, kada osetim da mi se prikrada taj osećaj – da sam se pokvarila”.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kultura

Brajan Adams objavio singl „Never Gonna Rain“

Objavljeno

on

Foto: Brajan Adams – Never Gonna Rain, promo

Brajan Adams je predstavio svoj predstojeći album „So Happy It Hurts”,  novim singlom “Never Gonna Rain”.

Adams je detaljno opisao inspiraciju za numeru u izjavi, rekavši:

Večiti optimista je neko ko nastavlja da očekuje najbolje, čak i kada se suoči sa najgorim. Živeti u trenutku, umesto u strahu. Pretvaranje negativnosti u pozitivne. Uzimajući kišu i pretvarajući je u dar.

„So Happy It Hurts”, Adamsov 15. LP, takođe sadrži ranije objavljenu verziju naslovne pesme, zajedno sa „On the Road” i „Kick Ass”. U prethodnoj izjavi, pevač je opisao kako je proveo veći deo svog vremena izolacije zbog pandemije praveći 12 pesama za ovaj album.

Pandemija i blokada su zaista doneli kući istinu da se spontanost može oduzeti – rekao je on. – Odjednom su sve turneje prestale, niko nije mogao da uskoči u auto i ode. Naslovna pesma „So Happy It Hurts” govori o slobodi, autonomiji, spontanosti i uzbuđenju otvorenog puta. Istoimeni album dotiče mnoge efemerne stvari u životu koje su zaista tajna sreće i, što je najvažnije, ljudske povezanosti.

Album „So Happy It Hurts”, stiže 11. marta.

lj.z.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • dash restoran

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu