Connect with us

Kultura

Kabare „Čeznem da vam kažem“ izveden 60. put

Foto: Pixabay

Kabaretska predstava „Čeznem da vam kažem“ autora Milorada Mikija Damjanovića sinoć je izvedena 60. put, izazvavši ovacije u ispunjenom Teatru „Vuk“.

Jubilarnom izvođenju predstave, koja je za godinu i po dana izvedena u 50 gradova u Srbiji i šire, prisustvovale su supruga predsednika Srbije Tamara Vučić, ministarka kulture Maja Gojković, glumac Ivan Bosiljčić i druge poznate i javne ličnosti.

U predstavi „Čeznem da vam kažem“ svoje intimne i emotivne priče kroz stihove i muziku, pored Damjanovića, pričaju glumci Mina Lazarević, Dragana Mićalović, Stevan Piale i Iva Štrljić, kao i sopran opere Narodnog pozorišta Nataša Radovanović i pijanista Pavle Joksimović.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Poštin nagradni konkurs „Pismo Božić Bati“ do 20. decembra

Foto: Promo

Nagradni literarni i likovni konkurs Pošte Srbije „Pismo Božić Bati“ održava se treću godinu zaredom, i traje do 20. decembra, do kada je moguće poslati radove.

Na ovogodišnjem konkursu, mogu učestvovati mališani do 12 godina iz svih krajeva Srbije, a koje Pošta Srbije poziva da u susret najlepšem prazničnom dobu godine, opišu, nacrtaju ili naslikaju kako doživljavaju praznične radosti na temu Božićna bajka.

Za učešće na konkursu mogu se prijaviti literarni i likovni radovi, bez ograničenja u tehnici izvođenja i broju poslatih radova.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu