Connect with us

Aktuelno

Izmene u saobraćaju zbog najavljenih radova na putevima

Pixabay

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-80 u tunelima Bancarevo, Sopot, Sarlah izvode se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima od 3. do 5. aprila.

Kako je navedeno, radovi će biti izvođeni 3. aprila u periodu od 10 do 18 časova u desnim tunelskim cevima u smeru ka Pirotu, a 05. aprila od 9 do 17 časova u levim tunelskim cevima u smeru ka Nišu.

Saobraćaj će biti obustavljen i preusmeren u suprotne tunelske cevi, gde će se odvijati dvosmerno.

Na deonici Oraovica Predejane najavljena je obustava saobraćaja od Sarajevskog mosta do kružnog toka u Oraovici, zbog radova na rekonstrukciji mosta preko Južne Morave (Sarajevski most) do 01. novembra ove godine.

Alternativni pravac je lokalni put Sarajevski most – mesto Grdelica (ul. Bore Pešića) – kružni tok u Oraovici.

Na deonici Beograd Obrenovac, od novog kružnog toka do raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulicom najavljeni su radovi na rekonstrukciji ulice Kralja Aleksandra I, do 07. aprila 7 do 17 časova svakog radnog dana i subotom.

Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Kako je navedeno, u Vrčinu se izvode radovi na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac do 28. aprila uz naizmenično propuštanje vozila.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Vozio auto-putem u suprotnom smeru, bez dozvole: Crnogorcu (19) oduzet automobil

pol
MUP

Devetanestogodišnji državljanin Crne Gore isključen je sinoć iz saobraćaja nakon što se isto veče oko 22 časa, na prilaznom kolovozu auto-puta Beograd-Niš, na teritoriji Zvezdare, kretao automobilom u zabranjenom smeru.

Kontrolom je utvrđeno da vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

On je istog dana u prepodnevnim satima, u Novom Beogradu, takođe isključen iz saobraćaja i sankcionisan novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara.

Devetnaestogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije, dok je vozilo kojim je upravljao privremeno oduzeto radi vršenja provera.

Nakon isteka mera zadržavanja on je priveden sudiji Prekršajnog suda u Beogradu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu