Connect with us

Kultura

Izložba „Vera“ od 29. avgusta u KC Grad

Foto: Promo

Samostalna izložba „Vera“ umetnice Katarine Šaptović biće otvorena u ponedeljak, 29. avgusta od 20 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad u Beogradu i trajaće do 10. septembra.

Katarina Šaptović za sebe kaže da je umetnica koja tetovira odeću, a njene radove pod nazivom Kez Vez” publika je već videla kao vrlo originalne kolekcije vezenih aplikacija na odeći.

Izložba „Vera“ se može posetiti svakodnevno od 29. avgusta od 16 do 21 sat u Gradskoj galeriji KC Grad, kod kompleksa Beograd na vodi.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Beogradski Šopen fest od 2. do 10. oktobra

Foto: Promo

Beogradski Šopen fest otvoriće 2. oktobra nastup američkog pijaniste Erika Lua u Kolarčevoj zadužbini, a posetioci mogu uživati u delima kompozitora Frederika Šopena do 10. oktobra u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Lu je kao sedamnaestogodišnjak najmlađi laureat Šopenovog međunarodnog takmičenja u Varšavi 2015. godine, dobitnik je Međunarodne nemačke nagrada za klavir 2017. i pobednik Međunarodnog takmičenja u Lidsu 2018. godine, a u Kolarcu će se predstaviti programom sa delima Baha, Šuberta/Lista, Mocarta i Šopena, kaže se u saopštenju.

Na koncertu „Tri boje Šopena“, u Kolarcu 4. oktobra, u prvom delu će nastupiti hrvatski pijanista Lovre Marušić, a u drugom srpski pijanisti Olivera Radmanović, Ljiljana Vukelju i Neven Šobajić, dok će taj koncert biti izveden 6. oktobra i u novosadskoj Sinagogi, saopštio je 12. Beogradski Šopen fest.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu