Connect with us

Kultura

Irena Blagojević 22.avgusta u Festu

Irena Blagojević / Foto: Nebojša Babić

Poznata džez-pop pevačica Irena Blagojević nastupiće u nedelju, 22.avgusta u klubu Fest u Zemunu.

Irena Blagojevic je džez -pop pevačica, flautiskinja i kantautorka iz Beograda. U svojoj dosadašnjoj karijeri objavila je tri albuma: „Jutro bez ljubavi“ (2010), „Blistavi grad“ (2016) i „Pero“ (2021). Godinama unazad učestvuje u klubskom i kulturnom životu glavnog grada, a održala je koncerte u Domu omladine, Sava Centru. Nastupala je na džez festivalima i imala koncerte širom zemlje (u Šapcu, Valjevu, Sremskoj Mitrovici, Nišu, Kikindi, Bjelom Polju, Petrovcu, Bitolju itd.) kao i u inostranstvu.

Irena Blagojević / foto Ivan Grlić

Repertoar koji izvodi je kombinacija autorskih pesama, džez standarda, etno obrada, soul i bluz muzike.

Na koncertu ću svirati repertoar od džeza, preko soula do funka, pre svega pesme sa svoja tri albuma na kojima ima i interesantnih obrada.Vidimo se u Festu – kaže Irena.

Kao gost koncerta u Festu nastupiće sedamnaestogodišnji pevač i gitarista Relja Perišić. Mlada nada „prihvatljive muzike“ sviraće svoje autorske pesme kao predgrupa svoje majke Irene Blagojević!

Ulaznice po ceni od 500 dinara u prodaji su od ponedeljka, 9.avgusta.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Predstava „Gubitnik“ večeras u Solunu

Foto: Pixabay

Predstava „Gubitnik“ rediteljke Nataše Radulović biće izvedena danas na 58. Dimitria festivalu u Solunu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP).

Spoj male tragedije Aleksandra Sergejeviča Puškina o Mocartu i Salijeriju i romana Tomasa Bernharda o muzici, genijalnosti, zavisti, teroru uspeha i lakoći neuspeha premijerno je izveden na sceni Studio JDP 27. maja.

U predstavi igraju Joakim Tasić, Lenka Petrović, Stojša Oljačić i Teodor Vinčić, a prevodioci su Zlatko Krasni i Ivan S. Šajković, saopštio je JDP.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu