Connect with us

Kultura

Holandski Morgendust u nedelju u Festu

Foto: Promo (Morgendust)

Holandski bend Morgendust nastupiće prvi put u klubu Fest u Zemunu u nedelju, 30. aprila od 22 sata.

Morgendust je mešavina alternativnog roka, popa, post-panka uz malo 80ih, koja stvara unikatni i upečatljiv zvuk.

Njihove pesme su introspektivne i provokativne i nose teme o žudnji, gubitku i samootkrivanju.

Višeslojnost i eksperimentisanje benda Morgendust daje njihovoj muzici osećaj kompleksnosti i dubine, čineći slušanje njihove muzike zaista imerzivnim iskustvom.

Bend je oformljen 2018. godine, a već naredne godine objavili su dva video singla i EP „Storm Will Come“. Globalna pandemija pokvarila je njihove prvobitne planove za 2020. i 2021. godinu, ali su u tom periodu, uglavnom u izolaciji, snimili i objavili 4 singla: „Alien“, „Sundays“, „Hands“ i „Easy Way Out“. Intercontinental Music Awards dodelili su im 2021. godine nagradu „Best of Europe“ u kategoriji European Rock. Dugoočekivani debi album „Morgendust“ objavili su početkom 2023. godine. Nastup u klubu Fest deo je njihove aktuelne „New Land“ turneje.

Prijatelji već neko vreme, muzički potkovani i dovoljno stari da ispričaju priču ili dve. Pored toga, dovoljno poznaju sebe i imaju dovoljno iskustva na bini da shvataju da ’ostati zauvek mlad’ nije ultimativni cilj.

Morgendust obećavaju odličnu svirku u klubu Fest i pozivaju vas da dođete u Zemun 30. aprila!

Ulaznice će biti dostupne na veče koncerta po ceni od 600 dinara.

 

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Predstava „Kuća“ otvara 40. sezonu Zvezdara teatra

Foto: Pixabay

Zvezdara teatar je saopštio danas da će njihovu jubilarnu 40. sezonu otvoriti 8. oktobra, na dan pozorišta, premijera komada „Kuća“ Nebojše Ilića u režiji Voje Brajovića.

Komad „Kuća“ je „priča o odlascima i ostancima, koju nam na emotivan način pričaju“ Branimir Brstina kao deda, Nebojša Ilić kao otac i Ivana Zečević kao ćerka, a reprize predstave su 10, 17, 21. i 28. oktobra, kaže se u saopštenju.

„Pored premijere u oktobru su planirana čak 24 izvođenja ostalih predstava sa našeg repertoara. Ne propustite priliku da pogledate komade kojima se publika često vraća ‘Tre sorele’, ‘Knjiga o Milutinu’, ‘Osama-Kasaba u Njujorku’, ‘Voz’, ‘Klaustrofobična komedija’, ‘Sportsko srce’, ‘Ljubav u Savamali’, ‘Nije čovek ko ne umre’…“, saopšteno je iz Zvezdara teatra.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu