Connect with us

Kultura

Hari Mata Hari i treći put u mts Dvorani

Foto: Promo

Hari Mata Hari zakzao je još jedan nastup u mts Dvorani, tačnije dan posle prvobitno dva zakazana koncerta 14. i 15. oktobra u Beogradu. Tako će poznati regionalni pop pevač na istoj sceni nastupiti tri uzastopna dana, 14. 15. i 16. oktobra.

Očigledno je da se Hari Mata Hari nije zasitio beogradske publike sa kojom se na istom mestu susreo 16. i 27. decembra prošle godine, te će ovoga oktobra opet zapevati svojim fanovima, dok ovogodišnji nastup simbolično nosi naziv „Kad dođe oktobar“.

Podsetimo, isčekujući da se ponovi emocija sa 33. pa posle i 34. nastupa koji je imao tokom svoje karijere u srpskoj prestonici, Hari Mata Hari poručio je uoči zakazanih nastupa da je susret sa ovdašnjom publikom iznova neponovljivo iskustvo: „I ove godine se u Beograd vraćam punog srca. Zimski koncerti prošle godine bili su puni pozitivne energije i ljubavi. Jedva čekam da se to ponovi na istom mestu, u najlepšoj Dvorani u Beogradu“, poručuje Hari.

Kao i uvek Hari sa svojim bendom priprema pravo muzičko putešestvije , kojim će pesmom proći kroz sve periode višedecenijske karijere. Za horsko pevanje spremni su neki od hitova kao što su:  Kao domine, Prsten i zlatni lanac, Kad dođe oktobar, Svi moji drumovi, Strah me da te volim, Lud sam za tobom, Ja nemam snage da te ne volim…

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko  pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Održana premijera predstave „Limeni doboš“ u JDP-u

Foto: Pixabay

Predstava „Limeni doboš“ prema motivima antologijskog romana nemačkog nobelovca Gintera Grasa, izvedena je na Velikoj sceni „Ljuba Tadić“ Jugoslovenskog dramskog pozorišta, u režiji i adaptaciji makedonskog reditelja Vasila Hristova.

Hristov je angažovao u radu na predstavi i neke svoje stalne saradnike – scenografa Kostantina Trpenoskog i kompozitora Nikolu Kodžabašija.

Kostime potpisuje Marija Marković Milojev, dizajn svetla Siniša Čupić, dizajn zvuka David Srbljin, a scenski govor je oblikovala Ljiljana Mrkić Popović.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu