Connect with us

Kultura

Hari Mata Hari Beograđanima peva dva koncerta

Foto: Promo

Nakon što je rasprodao prvi koncert zakazan za 16. decembar, Hari Mata Hari zapevaće Beograđanima i 27. decembra, kada će održati još jedan koncert u organizaciji mts Dvorane.

Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao preko 1000 koncerata, ovaj pažljivo pripremane zimske koncerte održaće ekskluzivno za Beograđane,  u gradu u kom je punio sve veće koncertme hale od Sava Centra do Beogradske Arene.

Uoči  33. nastupa u srpskoj prestonici, Hari ne krijući radost susreta sa ovdašnjom publikom poručuje: „ Neopisivo je zadovoljstvo i veoma me raduje susret sa beogradskom publikom u gradu u kome sam održao 32 koncerta. Radujem se publici i interakciji sa njima, koja je oduvek u Beogradu, moram priznati, bila posebna. Draga publiko, vidimo se u toplom muzičkom zagrljaju 16. i 27. decembra“, ističe Hari.

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko  pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija, a  među studijskim albumima su:  „ U tvojoj kosi“;  „Ne bi te odbranila ni cela Jugoslavija“; „Ja te volim najviše na svijetu“; „ Volio bi’ da te ne volim“;  „Strah me da te volim“; „Ja nemam snage da te ne volim“;  „Baš ti lijepo stoje suze“ „Sreća“…

Prodaja karata za drugi koncert je na blagajni mts Dvorane i putem Tickets.rs.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Umro glumac Rajan O’Nil

Printskrin YT

Američki glumac Rajan O’Nil umro je u 83. godini.

Glumac je umro juče, a vest je saopštio njegov sin Patrik O’Nil na Instagramu.

Rajan O’Nil se proslavio ulogama u filmovima „Ljubavna priča“ i „Beri Lindon“.

Bio je poznat i po vezi sa glumicom Farom Foset koja je umrla 2009.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu