Connect with us

Kultura

Hard rok bend Invazija u Festu

Foto: Promo

Hard rok bend Invazija iz Valjeva nastupiće u četvrtak, 12. januara u 21 sat u klubu Fest u Zemunu.

Počeci benda datiraju još od 15. septembra 1986. godine i u originalnom sastavu su bili Milomir Mišković (vokal), Željko Vukovic Pika (gitara), Željko Lukić (bas gitara), Lazar Avramović (klavijatura), Goran Marinković (bubanj) i Ljubiša Živanović Sida (bubanj) koji je u bend došao nakon snimanja prvog albuma. Prvi album koji je nosio naziv ‘Invazija’, objavljen je 1991. a reizdanje ovog albuma objavljeno je 1995 za ‘PGP RTS’.[1] Invazija nije bila aktivna od 1999. do 2006, da bi se zatim vratila na scenu u izmenjenom sastavu. Drugi album, ‘Ničija Zemlja’, objavljen je 2008. izdanju One Records,[2] a bend je završio i rad na trećem studijskom albumu, čiji se izlazak očekuje na proleće 2012. Najpoznatije pesme benda su Večeras, Ne dam, Živana, Minhen ’91, Samo tebe volim, Poslednji rez i Do pobede.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Dodeljene Evropske filmske nagrade

Foto: Pixabay

U Berlinu su dodeljene 36. Evropske filmske nagrade, a titulu najboljeg evropskog filma za 2023. godinu ponelo je ostvarenje „Anatomija pada“ Žistin Trije.

Ova francuska rediteljka dobila je i nagradu za najbolju režiju.

Zajedno sa francuskim rediteljom Arturom Ararijem, Trije je osvojila i nagradu za najbolji scenario za film „Anatomija pada“, koji je i ovogodišnji dobitnik „Zlatne palme“.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu