Connect with us

Kultura

Grupa Nemi pesnik u klubu Fest

Nemi pesnik / Foto: Milica Ilić

Rok sastav Nemi pesnik najavio je svoj prvi beogradski koncert za 10. oktobar u klubu Fest kao promociju albuma „Slobodna volja“

Bend je nedavno objavio debitantski album „Slobodna volja“ i definitvno obeležio ovu godinu svojim singlovima „Minimalac“, „Okeani rozea“ i „Slučajno“. Ovaj koncert je ujedno i promocija prvog albuma.

Članovi benda nisu krili svoje oduševljenje povodom koncerta i veliku želju za sviranjem:

Nastavljamo koncertnu promociju albuma „Slobodna volja“. Sviraćemo i neke nove neobjavljene pesme. Jedva čekamo da se predstavimo publici u beogradskom klubu Fest u Zemunu – izjavio je pevač Milan Marković.

Bend Nemi pesnik je svojim singlovima „Matematika“ i „Smajli” već osvojio slušaoce Radio Beograda 202 i postao „Hit nedelje“, a imao je prilike i da otvori glavnu binu ovogodišnjeg Exit festivala i doživi ovacije publike.

Izlaskom albuma „Slobodna volja“, bend sa jedne strane zaokružuje izuzetno uspešnu sezonu a sa druge nastavlja fenomenalnu avanturu i predstavlja niz novih pesma video singlom „Slučajno“:

Izlazak prvog albuma donosi sa sobom onu vrstu uzbuđenja koju je teško opisati. U etar na neki način puštamo naše živote koji su pretočeni u deset pesama. To nije jednostavno ali znajući koliko smo bili iskreni i posvećeni njima, sigurni smo da će te pesme naći svoj put do onih kojima su potrebne – izjavio je, povodom izlaska albuma Milan.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Koncert „Možda spava“ u Galeriji Artget

Foto: Pixabay

Koncert pod nazivom „Možda spava“ biće održan u Galeriji Artget (Trg Republike 5/1) od 21 sat.

Koncert će izvesti sopran Jovana Čurović, flautista Miloš Miketić i pijanistkinja Maša Babić.

Program obuhvata dela Sen-Sansa, Brage, Debisija, Godarda, Kohlera, Žorža Hijam, Gobera i Rajka Maksimovića.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu