Connect with us

Kultura

Flogging Molly zbog najavljene kiše ipak u Domu omladine

Flogging Molly / Foto: Katie Hovland

Usled najavljene kiše koncert celtic-punk benda Flogging Molly ipak će se održati u Domu omladine, sali Amerikana 11. juna od 20 časova.

Sastav koji više od dve decenije predstavlja veliku scensku atrakciju, tom prilikom promovisaće sedmi studijski album „Anthem“, objavljen u septembru prošle godine.

„Vratili smo se osnovama na način na koji mislim da ne bismo mogli da nismo svirali zajedno više od 20 godina. Za naš bend okupljanje i sviranje novih pesama je uvek cilj, a sada smo uzbuđeni što ćemo početi da ih izvodimo uživo i da tako dočaramo obožavaocima potpuno novu eru našeg sastava“, ovako kaže o novom albumu „Anthem“ Dave King.

Flogging Molly su počeli karijeru 1997. svirajući svakog ponedeljka u jednom irskom pabu u Los Anđelesu. Toliko često su tamo nastupali da je to Dave King jednom prilikom nazvao „flogging a dead horse“ (šibanje mrtvog konja), što se dopalo ostatku benda te je poslužilo kao inspiracija za ime grupe. Debi izdanje „Swagger“ objavili su 2000. godine, da bi usledili albumi „Drunken Lullabies“ (2002), „Within a Mile of Home“ (2004), „Float“ (2008), „Speed of Darkness“ (2011) i „Life Is Good“ (2017). Poznati su, između ostalog, i po svojim redovno rasprodatim nastupima na kruzerima, kao i po festivalu koji se tradicionalno održava svake godine u LA-u na Dan Svetog Patrika.

Ulaznice za koncert benda Flogging Molly 11. juna u Domu omladine možete nabaviti na prodajnim mestima Tickets.rs.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović

Foto: Promo

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović biće održan u nedelju, 1. oktobra u 19 časova u Sali pod svodovima u Konaku kneginje Ljubice (Kneza Sime Markovića 8).

Flautiskinji Beogradske filharmonije Andrijani Aćimović, koja je završila osnovne i master studije u Nemačkoj, ovom prilikom će se pridružiti pijanista Stevan Spalević, vanredni profesor Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu, kako bi predstavili zanimljiv repertoar kamerne muzike za flautu i klavir.

Na programu su dela K.F.E. Baha, Doplera, Ran, i Prokofjeva.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu