Connect with us

Filmovi

Film „Vučje bobice” otvoriće 16. oktobra „Kids fest“

Foto: Promo

Domaći dečiji film „Vučje bobice” reditelja Sretena Jovanovića otvoriće 18. izdanje festivala za decu „Kids Fest“ 16. oktobra od 17 sati u Mts Dvorani.

Uloge u „Vučjim bobicama“ tumače – Tijana Čurović, Nada Blam, Rastko Janković, Miljana Kravić, Duško Radović, Vesna Stanojević, Rade Marjanović, Dimitrije Ilić Mita, Jelica Kovačević.

Ambasador festivala je čuveni bestseler pisac za decu Uroš Petrović, dok je specijalni gost Ljubivoje Ršumović, jedan od najpopularnijih pesnika za najmlađe, i obojica će održati radionice za posetioce ovog festivala.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Najgledanija Netflix-ova serija dobija 2. sezonu

Unsplash

Iz Netflix-a stiže dobra vest za sve ljubitelje serije One Piece, koja je trenutno najgledanija na ovoj platformi u mnogim zemljama.

Naime, ova igrana adaptacija istoimene mange i anime serije dobiće drugu sezonu, što i ne iznenađuje ako se uzme u obzir njena trenutna popularnost.

Ona se nalazi u vrhu gledanosti otkako je izašla i ljubitelji originalne mange pohvalili su način na koji je preneta u igranu serijsku verziju.

U seriji One Piece glavnu ulogu tumači Inaki Godoj kao Manki D. Lufi, mladi gusar koji sakuplja posadu kako bi pronašli komad blaga pod nazivom One Piece, da bi postao Kralj gusara.

Pored njega, tu su i Makenju kao Roronoa Zoro, Emili Rad kao Nami, Džejkob Romero kao Usop i Taz Skajlar kao Sanji.

Kako tvorci serije imaju puno izvornog materijala kao inspiraciju, oni su rekli da se nadaju da će snimiti 12 sezona, a da bez problema mogu da urade bar 6.

Ova obnova za drugu sezonu je dobra vest i znak da bi serija svakako mogla da se oduži, na radost fanova.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu