Connect with us

Kultura

Festivali Mikrofonija i Iluzije Slobode sredinom juna u Bečeju

Foto: Promo

Bečej je tokom vikenda 16. i 17. juna biti domaćin dva jednodnevna pank festivala kada su na programu najpre Mikrofonija, a potom i Iluzije Slobode.

U petak 16. juna na lokaciji Medenjača, na salašu The spirit of Schultz će biti upriličen dvadeseti rođendan festivala Mikrofonija na kom će počev od 20 časova nastupati: Deskavaary, melodični punk sastav iz Malog Idjoša, Overdrive, metal/HC/crossover bend iz Zrenjanina, senćanski HC anarcho punk bend Otvoreni prelom, vrbasko-kulska hardcore kombinacija Muzika poludelih, novosadski pankeri Skupljeni Na Brzinu (SNB) i Debeli precjednik, kultni osiječki HC/punk bend.

U subotu, dan kasnije 17. juna će se održati festival Iluzije slobode, gde će pre koncertnog dela programa od 16 časova biti organizovana predstava, biblioteka i galerija. Svirke počinju od 20 časova, a na binu će te večeri izaći: KРАХ!, beogradski post punk, garažni sastav Protektori, Tandrkadžije, zrenjaninsko-novosadska melodic punk ekipa, Fiskalni račun, Oi! domaćini, Smrt razuma, DIY thrash hardcore punk četverac, De Limanos, stara novosadska banda u novoj postavi i Lost Propelleros, novosadska Reggae/SKA poslastica, koja se retko pojavljuje uživo.

Za one koji ne žele ništa da propuste, biće organizovan besplatan kamp, kako bi posetioci mogli da se opuste i uživaju.

Na dan festivala dnevna ulaznica je 1000 dinara, a u pretprodaji se mogu online na fb/ig stranici poručiti samo komplet ulaznice MIKROFONIJA (16/06) +ILUZIJE SLOBODE (17/06) za 1500 dinara.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović

Foto: Promo

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović biće održan u nedelju, 1. oktobra u 19 časova u Sali pod svodovima u Konaku kneginje Ljubice (Kneza Sime Markovića 8).

Flautiskinji Beogradske filharmonije Andrijani Aćimović, koja je završila osnovne i master studije u Nemačkoj, ovom prilikom će se pridružiti pijanista Stevan Spalević, vanredni profesor Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu, kako bi predstavili zanimljiv repertoar kamerne muzike za flautu i klavir.

Na programu su dela K.F.E. Baha, Doplera, Ran, i Prokofjeva.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu