Connect with us

Kultura

Festival „Umetnost i ljudska prava“ od 20. juna u Beogradu

Foto: Promo

Treće izdanje DAH Teatar Festivala „Umetnost i ljudska prava“, biće održano od 20. juna do 24. juna, na različitim lokacijama u Beogradu.

„Program obuhvata pozorišne predstave, radionice, instalacije, koncerte, razgovore, filmove i stvaranje originalnog murala. Na samom kraju festivala Marčelo, aktivista za prava mladih, će održati koncert“, kaže se u saopštenju Dah teatra.

Kako je najavljeno, dolaze „umetnici i aktivisti iz Argentine, Jermenije, Australije, Brazila, Danske, Nemačke, Holandije, Kosova, Norveške, Italije, Srbije i Sjedinjenih Država“.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Gitarista Tomi Emanuel 9. novembra u Novom Sadu

Foto: Promo

Australijski gitarista Tomi Emanuel (Tommy Emmanuel) održaće koncert 9. novembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, saopštili su organizatori iz Gitar (Guitar) art festivala (GAF).

Koncert „legende svetske gitare“ biće prilika da čujemo Emanuelove numere koje su „bogate zrelim melodijama i radošću uhvaćenom u trenutku“, naveo je GAF.

„Radost je uvek prisutna jer ja za njom tragam u muzici. Videti iznenađenje u očima ljudi je vredno življenja i rada. Ne mogu a da ne sviram ljudima sa svim srcem koje je preplavljeno radošću zato što se nalazim u trenutku za koji sam celoga života radio“, naveo je Emanuel.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu