Povežite se sa nama

Kultura

EXIT festival u junu na Floridi

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

Dvostruki evropski festivalski šampion EXIT će 20. juna sleteti u klub Space Majami, jedan od vodećih svetskih klubova i epicentar elektronske muzike u Americi.

Na velikom događaju u samom centru floridske metropole, kojim zvanično počinje saradnja Exita sa ovim klubom, 20. juna će nastupiti cenjeni umetnik holandsko-srpskog porekla Satori.

Ovaj događaj omogućila je činjenica da su, zahvaljujući uspešnoj masovnoj vakcinaciji, čak 48 od 50 američkih saveznih država značajno ublažile, a mnoge i ukinule sve restrikcije, među kojima su Teksas, Florida, Džordžija i mnoge druge. Koncerti i sportski događaji se održavaju i do pred 70.000 ljudi, dok se i nedeljama nakon njihovog održavanja broj slučajeva zaraženih ne povećava, već ubrzano smanjuje.

Space Majami je višestruki osvajač titule najboljeg američkog kluba, pri čemu se posebno ističe priznanje osvojeno 2019. u okviru International Dance Music Awards-a. Ove godine ulazi u svoju 18. sezonu rada. Nastup Satorija je tek početak saradnje između Exita i ovog popularnog kluba.

Foto: Pixabay

Ponosni smo na početak saradnje s jednim od najcenjenijih muzičkih festivala na svetu. Sjajno je što je Srbija postigla veliki uspeh u masovnoj vakcinaciji, i svi smo uzbuđeni što se EXIT događa ovog leta. Klub Space Majami će takođe biti na Petrovaradinskoj tvrđavi, napravićemo fantastičan afterparti. Takođe, nastavićemo da razmenjujemo talente na našem III points festivalu, koji će biti održan u Majamiju, u oktobru – istakao je David Sinopolli, čelni čovek kluba.

Na premijerno pojavljivanje Exita na američkom tlu Satori stiže nakon fantastičnog nastupa na tvrđavi Golubac, zabeleženog u sklopu projekta InfinitX, a neposredno pre gostovanja na proslavi 20. godišnjice EXIT festivala, koja je planirana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Uz njega, svoj dolazak u Novi Sad potvrdili su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes i mnogi drugi.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Žene koje pričaju – Stand Up u Kuglašu

Objavljeno

on

Foto: Promo

Stand Up Comedy Show „Žene koje Pričaju“ u kojem učestvuju Ana Zlatanović i Jelena Mandarić  prvi put će biti izveden u Kuglašu u sredu, 23.juna od 20 sati!

,,Tri žene. 10 godina komičarskog iskustva. 100 godina poročnog života. A one i dalje stoje. I pričaju.

Treća članica ove sjajne ekipe, Jagoda Jovanović je opravdano odsutna ovog puta, ali Ana Zlatanović i Jelena Mandarić obećavaju interesantno veče u Kuglašu…

Ana Zlatanović je rođena i živi već 33 uzastopne godine. Odrasla je u Obrenovcu, gradu koji je Bog pogledao i rekao – umočiću. U životu je bila sve – branila je Srbiju od terorizma kao operater kontradiverzione kontrole aerodroma Nikola Tesla, slušala je žalbe korisnika u call centru i bila full time alkos. A kako je sve to izgledalo iz njene perspektive – dođite da čujete na našem sledećem nastupu.

Jelena Mandarić je iz Alibunara, ali je pre nekoliko godina rešila da krene trbuhom za kruhom. Pošto je bukvalista, završila je u Zagrebu, gde je započela svoju stand-up karijeru. Kada je shvatila da njenom trbuhu više prija hleb, vratila se u Beograd. Veliki ljubitelj sporta, bavila se košarkom gde je bila bedem odbrane u ekipi, i tu se njena sportska karijera i završava. Želi da pronađe svoj debeli ‘lad, obogati se, kupi barku i postane gusar.

Ulaz na stand up „Žene koje pričaju“ je 300 dinara.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

Sponzorisano

  • Brand studio

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu