Connect with us

Kultura

Ex Revolveri – Nema povlačenja nema predaje

Grupa Ex Revolveri objavila je novi video spot za pesmu „Nema povlačenja, nema predaje“ sa aktuelnog izdanja „100 % Rock’n’Roll“.

Album „100% Rokenrol – Top 10 Revolveri / Ex Revolveri 1992-2022“ nedavno je objavljen za za diskografsku kuću Multimedia Music. Sastoji se od 10 odabranih numera Revolvera a kasnije i Ex Revolvera u periodu od 1992. do 2022. godine.

Grupa Ex Revolveri će 22. decembra od 21 sat u Zappa Bazi održati veliki koncert kojim obeležavaju 30 godina diskografije. Povod za koncert je i izlazak upravo ovog izdanja. Ex Revolveri će nastupiti pojačani Mićom Lukovićem na usnoj harmonici i gitari i Marinom Bošković kao pratećim vokalom, a očekuju vas i gosti iznenađenja! „Publika moze da očekuje odličnu svirku i kvalitetno kreativo druženje u novootvorenom klubu Zappa Baza u Beton hali“ kaže frontmen Vladimir Jakšić. Ulaznice za koncert koštaće 500 dinara i biće dostupne samo na ulazu. Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci dobijaju i CD „100% Rock’n’roll“!
lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Književnost

Danici Vukićević uručena NIN-ova nagrada

NIN-ova nagrada za najbolji roman 2022. godine uručena je danas u Ateljeu 212 Danici Vukićević za roman „Unutrašnje more“.

Dobitnica 69-og po redu priznanja za roman ocenila je da je ta knjiga vesnica jedne nove paradigme.

„To ne može svako da vidi, a ja sam to videla iznutra i videćete i vi kada budete čitali. Ja sam primer nekoga ko je sve vreme, iz čista mira, verovao u sebe. Živela ljubav i živela književnost“, rekla je Vukićević, a nagradu joj je uručila prošlogodišnja dobitnica Milena Marković.

Pored nagrade za roman godine, uručena je i nagrada za ličnost godine 2022. osnivaču Fondacije Alek Kavčić, koja se zalaže za besplatne udžbenike za sve školarce, Aleksandru Kavčiću.

Dodeli NIN-ovih nagrada prisustvovali su Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i Dobrica Veselinović iz pokreta „Ne davimo Beograd“.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu