Connect with us

Kultura

E-play večeras u novosadskom Domu kulture

Foto: Promo

Beogradski alternativni bend E-play održaće koncert večeras od 21 sat u novosadskom Domu kulture.

Poslednji put smo svirali u Novom Sadu u Fabrici krajem prošle godine gde smo imali jako lep koncert, a pre toga fenomenalan nastup na Exitu 2021. godine, i evo  dolazimo ponovo u Novi Sad gde ćemo sa publikom podeliti neke, nadam se, lepe emocije. Ekipa Doma kulture ima jako lep pokretački duh i energiju i vidi se da im je stalo da razrade tu celu priču – tako da nam je čast da budemo deo toga – izjavila je Maja Cvetković.

Bend E-play osnovan je 1998. godine i karakterše ga veoma jedinstven zvuk distorziranog basa, drum & bass ritmova i atmosferične gitare.

Sastav iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je i na više kompilacija i filmova.

E-play je bio izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala Holandski Eurosonic Noorderslag (ESNS), dobili su nagradu za pesmu godine za “Slobodu”, dobili su nagradu za pesmu godine od RTS i za pesmu koju su radili sa Bajagom “Hotel Jugoslavija”.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Daren Emerson na dočeku Nove godine Hangaru

Foto: Pixabay

DJ Daren Emerson nastupiće 31. decembra, na dočeku Nove 2024. godine u prostoru Hangara Luke Beograd.

„Lajnap za Doček čine i drugi ljudi koji nikada nisu pratili trendove već ih kreirali, koji imaju dugačke i bogate karijere, čije hitove i danas možete čuti na radiju, ali i u setovima mlađih puštača muzike“, kaže se u saopštenju.

Kako je najavljeno, pored Emersona, i Feliks Da Hausket (Housecat) i Timo Mas (Maas) „okupiće iskusniju ekipu koja voli haus prizvuk, ali i onu gradsku publiku koja u poslednje vreme ima nešto manje izbora za izlazak“.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu