Connect with us

Kultura

E-play poziva fanove na druženje pred koncert u Festu

Foto: Promo

E-play poručuje fanovima pred koncert u Festu: “Slobodno nam pridjiite pre koncerta i pitajte sve što vas zanima o pesmama”

Klub Fest će 10. decembra otvoriti svoja vrata za sve fanove sastava E-play koji žele da čuju hitove “Divan dan”, “Srešćemo se neki drugi put”, “Da budemo samo dobro”, ”Sloboda” i mnoge druge. Bend je naglasio da je ovo posebna prilika gde fanovi pred koncert mogu da pridju i da pričaju sa njima.

Dogovorili smo se svi u bendu da dodjemo malo ranije pre koncerta u klub Fest i želimo da poručimo publici da slobodno mogu da nam priđu pred koncert i da provedu neko vreme u druženju sa nama. Obično pred koncert nemamo vremena za to i sve se završi nekim brzim fotografisanjem sa fanovima, ali evo želeli bismo da ovaj put specijalno odvojimo vreme za to. ” izjavila je basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Nakon uspešne koncertne sezone na otvorenim prostorima i rasprodatog koncerta u Kosovskoj Mitrovici bend E-play dolazi u Fest gde će 10. decembra održati jedan od intimnijih koncerata sa svojom publikom.

Igrom slučaja koncert pada na dan koji se širom sveta slavi kao međunarodni dan ljudskih prava pa će baš tim povodom E-play staviti akcenat na aktuelni album „Sloboda“, koji je po mišljenju mnogih relevantnih poznavalaca domaće rock scene, njihovo najzrelije i definitivno najbolje studijsko izdanje.

Ulaznice su u pretprodaji u klubu Fest po ceni od 1.200 rsd. Na dan koncerta cena karte iznosiće 1.400 dinara.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu