Connect with us

Kultura

E-Play 1. aprila u Kragujevcu

E-Play / Foto: D. Mataruga

Beogradski alternativni sastav E-Play održaće koncert u subotu, 1. aprila u Galeriji Doma omladine Kragujevac.

E-Play je osnovan još 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne – atmosferične gitare, ovaj bend je veoma brzo nalašao svoje mesto na srpskoj rok sceni.

Do sada su objavili pet studijskih albuma, održali su veliki broj samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stagea na Exitu, preko koncerta u Parizu za “Dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”), učestvovali na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću).

Koncert benda E-Play počinje u 21 sat u Galeriji Doma omladine Kragujevac, a ulaz je slobodan.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu