Connect with us

Ostali Sportovi

Druženje sa Zoranom Arunović

SVAKE GODINE STRELCI OSVAJAJU MEDALJE NA VELIKIM TAKMIČENJIMA

Srpski strelci postižu fantastične rezultate poslednjih godina i spadaju među najuspešnije sportiste po broju osvojenih medalja.

Značaj njihovih nastupa je veći zbog činjenice da je u pitanju pojedinačni sport koji je prisutan u apsolutno svim zemljama sveta. U takvoj konkurenciji svako finale, a posebno medalja predstavljaju ogroman uspeh.

Strelci su poznati javnosti, ali nikada nisu bili medijske zvezde pa su odlučili da malo porade po tom pitanju. Zorana Arunović i njen trener i sestra Jelena organizovale su druženje sa novinarima.

FOTO – STRELJAČKI SAVEZ SRBIJE

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostali Sportovi

Finale u igri Između dve vatre

POBEDNICI ŠKOLARCI IZ OŠ LAZAR SAVATIĆ

Beogradska asocijacija za školski sport nastavila je sa serijom aktivnosti.

Na red su došli završni dueli osnovaca (četvrti razredi Osnovnih škola) u igri Između dve vatre. Učestvovalo je 12 škola, a timovi su bili podjednako sastavljeni od dečaka i devojčica. Igralo se po grupama i posle sjajnih mečeva usledilo je polufinale.

Na kraju je OŠ Lazar Savatić u finalu slavila protiv OŠ Sanja Marinković iz Zemuna, osvojivši zlatnu medalju. Bronzana medalja pripala je dečacima i devojčicama iz Osnovne škole Karađorđe sa Voždovca, pobedom nad OŠ 1300 kaplara sa Zvezdare.

Završne mečeve pratili su poznati glumci Isidora Građanin i Slaviša Čurović, koji su zajedno sa legendom atletike dr Danetom Koricim delili medalje.

Mečeve su gledali i Nikola Penić (gradski sekretar za sport i omladinu), Nemanja Radović (predsednik BAŠS), Vuk Bjelanac (član UO) i drugi.

Programe Beogradske asocijacije za školski sport podržava Grad Beograd, preko Gradskog sekretarijata za sport i omladinu. Takmičenja se održavaju u 16 sportova i učešće je potpuno besplatno za decu sportiste.

– Kada vidite da deca uživaju u sportu, kada vidite osmehe, zaista nema lepšeg osećaja. Bravo za sve klince. Igra između dve vatre je omiljena u školama širom Srbije. Hvala i Gradu Beogradu koji pomaže naše programe, gde školarci sportisti uživaju tokom školske godine u raznim sportovima, ali i drugim dešavanjima koje Beogradska asocijacija za školski sport organizuje – istakao je Nemanja Radović, predsednik BAŠS.

Kako nas je obavestio Slobodan Đurić, generalni sekretar asocijacije, tokom letnjeg raspusta u planu su edukacije o sprečavanju nasilja i o bezbednosti dece na internetu, besplatni programi sporta u nekoliko beogradskih opština i akcija edukacije školaraca u saradnji sa Udruženjem sportskih novinara Beograda.

IZVOR I FOTO – BEOGRADSKA ASOCIJACIJA ZA ŠKOLSKI SPORT

A.K.

 

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu