Povežite se sa nama

Humanitarno

Dobrotvorna večera u „Krokodilu“ za decu na dijalizi

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

Svečana dobrotvorna večera Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić“ održaće se 20. juna u Centru za savremenu književnost udruženja „Krokodil“, saopšteno je iz ove organizacije.

Večera se organizuje u cilju prikupljanja prihoda za opremanje sobe za dijalizu intenzivne nege Instituta.

Oprema za sobu sastoji se od tri laptopa i dva televizora, a u slučaju da donacije premaše planirani iznos od 200.000 dinara i ponekog „Kindl“ čitača za elektronske knjige.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Humanitarno

Humanitarna akcija „Da sva deca skaču“ sutra na Trgu Nikole Pašića

Objavljeno

on

Skok / Foto: Promo

Humanitarna akcija „Da sva deca skaču“ biće održana sutra, 7. septembra od 12 sati na Trgu Nikole Pašića.

Ispred Kombank Dvorane biće postavljen košarkaški 3×3 teren na kome će glavna junakinja filma „Skok“ Nataša Kovačević sa svojim prijateljima, među kojima će biti proslavljen glumac Milan Kalinić i uz pomoć prolaznika, ubacivanjem lopte u koš prikupljati sredstva za dečije nožne proteze.

Na dan svečne premijere, uz podršku kompanije SoccerBet, Fondacija „Nataša Kovačević“ pokreće svoj humanitarni projekat „Da sva deca skaču“, gde je cilj da se deci do 15 godina sa sudbinom sličnoj Natašinoj, obezbede aktivne proteze koje bi im pružile priliku za normalan život. Ovaj projekat počinje humanitarnom akcijom u kojoj će posetioci na košarkaškom terenu pokušati da postignu što više koševa. Svaki koš donosi određenu sumu novca koja će biti namenjena nabavci aktivnih proteza za decu, a šutiraće i Nataša sa svojim prijateljima.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Amazonija

Sponzorisano

  • dash restoran

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu