Connect with us

Kultura

Dežurni krivci objavili spot za pesmu „Pronađi put“

Beogradski bend Usual Suspects – Dežurni krivci objavio je sjajni novi spot za pesmu „Pronađi put“.

Spot je nedavno imao svoju premijeru na promociji u zemunskom klubu Fest, a sad ga možete pogledati i na Zoutubeu.

Autor pesme Aleksandar Bojović -Scarzzy zajedno sa svojim prijateljem i kolegom Nenadom Bojkovićem stvorio je svojevrsno remek delo koje je protkano najčistijom emocijom i govori naglas sve ono o čemu skoro svaki pojedinac često u tišini razmišlja.

Pesma „Pronađi put“ začinjena je i specifičnom bojom glasa sjajne Đurđine Djixx Radić koja je gostovala na pesmi.

U spotu su učestvovali Stevan Piale, Jelena Rakočević, Bojan Hlisc, Vesna Bojović, Milan Maksimović, Filip Bradarić Bradda, Đorđe Petrović, Vuk Gajić, Mihailo Maksimović i Ilija Jovičić. Ekipu koja stoji iza ovog video ostvarenja čine Sofija Kolarić, Dušica Vuksanović Duda, Neško Uskoković, Dragan Vildović i Milan Kostić Kole.

Članovi ekipe Usual Suspects – Dežurni krivci kažu da već uveliko rade na novim pesmama.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kultura

Nagrade 31. Tribine kompozitora

Foto: Pixabay

Na predstojećoj 31. Tribini kompozitora Udruženje kompozitora tradicionalno dodeljuje nagrade.

Na svečanom otvaranju, u utorak 4. oktobra u SKC-u, nagradu „Stevan Mokranjac“, najprestižnije priznanje za kompozitorsko ostvarenje za premijerno delo izvedeno u prethodnoj godini biće dodeljeno Jasni Veličković za delo Underneath za hiper-orgulje.

Nagradu „Aleksandar Pavlović“ za izuzetan doprinos afirmaciji srpske muzike u zemlji i inostranstvu tokom prethodne godine dobiće Ansambl Metamorfozis.

Nagrada „Aleksandar Pavlović“ mladom umetniku dodeljuje se violončelisti Nemanji Stankoviću, dok se manifestaciji „Obzorja na Tisi – Dani Josifa Marinkovića“ dodeljuje Specijalna zahvalnica za dugogodišnji doprinos u promociji srpske muzike.

Na svečanom zatvaranju Festivala, u subotu 8. oktobra, nagrada „Pavle Stefanović“ za muzičku esejistiku i kritiku biće dodeljena muzikologu dr Stefanu Cvetkoviću.

Kompletan program možete pogledati ovde.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu