Connect with us

Kultura

Dežurni krivci objavili spot za pesmu „Pronađi put“

Beogradski bend Usual Suspects – Dežurni krivci objavio je sjajni novi spot za pesmu „Pronađi put“.

Spot je nedavno imao svoju premijeru na promociji u zemunskom klubu Fest, a sad ga možete pogledati i na Zoutubeu.

Autor pesme Aleksandar Bojović -Scarzzy zajedno sa svojim prijateljem i kolegom Nenadom Bojkovićem stvorio je svojevrsno remek delo koje je protkano najčistijom emocijom i govori naglas sve ono o čemu skoro svaki pojedinac često u tišini razmišlja.

Pesma „Pronađi put“ začinjena je i specifičnom bojom glasa sjajne Đurđine Djixx Radić koja je gostovala na pesmi.

U spotu su učestvovali Stevan Piale, Jelena Rakočević, Bojan Hlisc, Vesna Bojović, Milan Maksimović, Filip Bradarić Bradda, Đorđe Petrović, Vuk Gajić, Mihailo Maksimović i Ilija Jovičić. Ekipu koja stoji iza ovog video ostvarenja čine Sofija Kolarić, Dušica Vuksanović Duda, Neško Uskoković, Dragan Vildović i Milan Kostić Kole.

Članovi ekipe Usual Suspects – Dežurni krivci kažu da već uveliko rade na novim pesmama.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Kiki Lesendrić i Piloti u mts Dvorani 3. novembra

Foto: Prmo (mts Dvorana)

Poznati pop- rok sastav Kiki Lesendrić i Piloti održaće koncert u beogradskoj mts Dvorani 3. novembra, čime će zaokružiti svoje postojanje na muzičkoj sceni nešto više od 40 godina i istovremeno predstaviti i novi album “Mali tragovi  na nebu”.

Tim povodom se vođa benda Kiki Lesendrić obratio novinarima na press konferenciji u baru Lisabon u mts Dvorani.

Bendu Piloti ovo će, inače, biti prvi samostalni nastup u mts Dvorani, a osnivač benda uoči nastupa  poručuje da se itekako raduje svirci i beogradskom koncertu, posle duže pauze:

”Veliko je zadovoljstvo i raduje me što ću prvi put zasvirati na sceni mts Dvorane.. čuo sam mnogo pozitivnih stvari o akustici prostora i pravo je vreme da održimo koncert na ovom mestu. Ovaj koncert biće potpuno drugačiji od svega na šta je do sada naša publika navikla, jer ćemo pokušati da protrčimo kroz period 42 godine duge karijere”, kaže Kiki, ne krijući da bend za 03. novembar spema iznenađenje koje znači da se bend vraća na svoje prve albume  i taj zvuk.

Na naše pitanje o improvizaciji na koncertu i eventualnoj promeni „kursa kretanja“ stopama drugačijeg repertoara, kada koncert dobije puni zalet, frontmen Lesendrić kaže: „Ja nikada nemam scenario. Naravno uvek postoji taj neki papir koji stoji ispred nas, ali mi smo spontan bend i biće ovo presek naše karijere u muzičkom smislu.“

Kultni sastav je harao  Beogradom tokom 80-ih, a i dan danas brojne generacije uživaju u njihovim hitovim, te ih gotovo svakodnevno čujemo na radio stanicama.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu