Connect with us

Kultura

Dežurni krivci objavili spot za pesmu „Pronađi put“

Beogradski bend Usual Suspects – Dežurni krivci objavio je sjajni novi spot za pesmu „Pronađi put“.

Spot je nedavno imao svoju premijeru na promociji u zemunskom klubu Fest, a sad ga možete pogledati i na Zoutubeu.

Autor pesme Aleksandar Bojović -Scarzzy zajedno sa svojim prijateljem i kolegom Nenadom Bojkovićem stvorio je svojevrsno remek delo koje je protkano najčistijom emocijom i govori naglas sve ono o čemu skoro svaki pojedinac često u tišini razmišlja.

Pesma „Pronađi put“ začinjena je i specifičnom bojom glasa sjajne Đurđine Djixx Radić koja je gostovala na pesmi.

U spotu su učestvovali Stevan Piale, Jelena Rakočević, Bojan Hlisc, Vesna Bojović, Milan Maksimović, Filip Bradarić Bradda, Đorđe Petrović, Vuk Gajić, Mihailo Maksimović i Ilija Jovičić. Ekipu koja stoji iza ovog video ostvarenja čine Sofija Kolarić, Dušica Vuksanović Duda, Neško Uskoković, Dragan Vildović i Milan Kostić Kole.

Članovi ekipe Usual Suspects – Dežurni krivci kažu da već uveliko rade na novim pesmama.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Vojko V u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

Foto: Promo

Regionalno popularni reper Vojko V održaće koncerte 23. juna u beogradskoj Barutani, 24. juna u Nišu (Dvorište Univerziteta – Banovina) i 30. juna u Novom Sadu, na Sajmu.

Splitski muzičar i producent koji se, prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama „Dječaci“ i „Kiša metaka“, od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom „Subbeernom centru“ krajem te godine.

Tom prilikom, Vojko V je promovisao je debitantski solo album „Vojko“ sa singlovima „Ne može“, „Zovi čovika“, „Pasta Italiana“ i „Kako to“, koji su dostigli višemilionske preglede na „Jutjubu“. Posebnu pažnju privukla je „Pasta Italiana“, snimljena zajedno sa Krešom Bengalkom i priznatim pop autorom Tončijem Huljićem. Prvo samostalno izdanje je 2019. Vojku V donelo čak tri prtestižne nagrade „Porin“ – za album godine, najbolji album klupske muzike, i najbolje muško vokalno izvođenje.

Kako sam Vojko V ističe, humor mu je glavni adut. Delovi njegovih pesama postali su fraze u govoru mladih. Ogroman uspeh prvog albuma doneo mu je sijaset koncerata i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i regionu, a kulminaciju je predstavljao pun zagrebački Dom sportova u oktobru 2018. Nova pesma „TT33“, za koju je nedavno objavljen i spot, predstavlja treći najavni singl pred objavljivanje drugog albuma „Dvojko“, s kog su već predstavljene numere „Moja lipa“ i „Umoran“.

Za beogradski i niški koncert Vojka V prvih 200 ulaznica u pretprodaji, putem mreže Tickets, košta 1.000 dinara. Posle toga, cena je 1.200, a na dan koncerta 1.500 dinara. Karte za nastup u Novom Sadu u pretprodaji koštaju 1.000 dinara, i mogu se nabaviti putem Gigstixa.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu