Connect with us

Kultura

„Dani Adama Bogosavljevića“ ovog vikenda u Koprivnici

Foto: Promo

U Koprivnici će u subotu 10. juna biti održani 22. „Dani Adama Bogosavljevića“, tradicionalna manifestacija u spomen na srpskog tribuna i reformatora koji je štitio prava seljaka u drugoj polovini 19. veka.

Na saboru će učestvovati  kulturno umetnička društva iz Koprivnice, Rgotine, Dubočana, Gradskova, Halova, Velikog Izvora i Vražogrnca. Defile učesnika zakazan je za 16:45, a kulturno umetnički program počeće u 17 časova.

Organizator „Dana Adama Bogosavljevića“ je Narodno pozorište Timočke Krajine- Centar za kulturu „Zoran Radmilović“  u saradnji  sa mesnom zajednicom Koprivnica, a pokrovitelj  je Grad Zaječar.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović

Foto: Promo

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović biće održan u nedelju, 1. oktobra u 19 časova u Sali pod svodovima u Konaku kneginje Ljubice (Kneza Sime Markovića 8).

Flautiskinji Beogradske filharmonije Andrijani Aćimović, koja je završila osnovne i master studije u Nemačkoj, ovom prilikom će se pridružiti pijanista Stevan Spalević, vanredni profesor Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu, kako bi predstavili zanimljiv repertoar kamerne muzike za flautu i klavir.

Na programu su dela K.F.E. Baha, Doplera, Ran, i Prokofjeva.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu