Connect with us

Kultura

Danas je Fresh Wave PIKNIK!

Foto: Promo

Šesto izdanje Fresh Wave Piknika održaće se danas na platou banjalučkog Banj brda uz nastupe Marka Nastića, Who See, 30ZONA, Mladena Tomica, Nebs Jacka, Woodie-a i Luke Čikića!

Besplatan prevoz obezbjeđen je za sve posjetioce Fresh Wave Piknika od Beme do spomenika i to od 17 do 21 čas, a tu su i redovni i vanredni polasci linije panoramskog minibusa "Banj bus".
Čuvena dnevno-večernja žurka na otvorenom, Fresh Wave Piknik i ove godine održava se na jednom od najljepših banjalučkih vidikovaca, Banj brdu, a plato na ovoj lokaciji biće u znaku najvećeg piknika u
Republici Srpskoj i BiH.

Od 16 pa sve do 6 časova narednog jutra publiku će zabavljati dobro poznata imena regionalne elektronske muzičke scene, kojima se pridružuju najtraženija regionalna hip hop i trap imena. Na šestom Fresh Wave pikniku nastupiće crnogorski hip hop kraljevi Who See i zagrebački trap dvojac 30ZONA, najpoznatiji beogradski DJ Marko Nastić i domaća DJ elita: Mladen Tomić, Nebs Jack, Woodie
i Luka Čikić!

Poznat je i line up Fresh Wave Piknika, a više detalja potražite na nalozima Fresh Wave Festivala na društvenim mrežama i na sajtu festivala! Program počinje u 18 časova, a ulaznice za Fresh Wave Piknika danas su u prodaji na ulazu na event po punoj cijeni od 20 KM.

Ulaz je do 18 časova biti slobodan!

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović

Foto: Promo

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović biće održan u nedelju, 1. oktobra u 19 časova u Sali pod svodovima u Konaku kneginje Ljubice (Kneza Sime Markovića 8).

Flautiskinji Beogradske filharmonije Andrijani Aćimović, koja je završila osnovne i master studije u Nemačkoj, ovom prilikom će se pridružiti pijanista Stevan Spalević, vanredni profesor Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu, kako bi predstavili zanimljiv repertoar kamerne muzike za flautu i klavir.

Na programu su dela K.F.E. Baha, Doplera, Ran, i Prokofjeva.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu