Connect with us

Kultura

Danas je Fresh Wave PIKNIK!

Foto: Promo

Šesto izdanje Fresh Wave Piknika održaće se danas na platou banjalučkog Banj brda uz nastupe Marka Nastića, Who See, 30ZONA, Mladena Tomica, Nebs Jacka, Woodie-a i Luke Čikića!

Besplatan prevoz obezbjeđen je za sve posjetioce Fresh Wave Piknika od Beme do spomenika i to od 17 do 21 čas, a tu su i redovni i vanredni polasci linije panoramskog minibusa "Banj bus".
Čuvena dnevno-večernja žurka na otvorenom, Fresh Wave Piknik i ove godine održava se na jednom od najljepših banjalučkih vidikovaca, Banj brdu, a plato na ovoj lokaciji biće u znaku najvećeg piknika u
Republici Srpskoj i BiH.

Od 16 pa sve do 6 časova narednog jutra publiku će zabavljati dobro poznata imena regionalne elektronske muzičke scene, kojima se pridružuju najtraženija regionalna hip hop i trap imena. Na šestom Fresh Wave pikniku nastupiće crnogorski hip hop kraljevi Who See i zagrebački trap dvojac 30ZONA, najpoznatiji beogradski DJ Marko Nastić i domaća DJ elita: Mladen Tomić, Nebs Jack, Woodie
i Luka Čikić!

Poznat je i line up Fresh Wave Piknika, a više detalja potražite na nalozima Fresh Wave Festivala na društvenim mrežama i na sajtu festivala! Program počinje u 18 časova, a ulaznice za Fresh Wave Piknika danas su u prodaji na ulazu na event po punoj cijeni od 20 KM.

Ulaz je do 18 časova biti slobodan!

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Filmovi

Svetska premijera filma “O novcu i sreći” u Lokarnu

Foto: Promo (Filmska kuća Baš Čelik)

Novi kratki animirani film “O novcu i sreći”, Ane Nedeljković i Nikole Majdaka, imaće svetsku premijeru 12. avgusta 2022. godine na prestižnom filmskom festivalu u Lokarnu u Švajcarskoj.

Film “O novcu i sreći” se bavi aktuelnom temom ekonomije, kroz distopijski svet Hrčaka koji žive i vredno rade u Hrčkolendu, savršenoj državi sa savršenom ekonomijom u kojoj BDP konstantno raste, ne postoji nezaposlenost, a 100 odsto stanovništva izjašnjava se da je srećno.

Naravno, kao i svaki pokušaj nasilnog uređenja savršenog društva, svet Hrčaka ima i svoju mračnu stranu, koju postepeno otkrivamo tokom filma. Film traje 10 minuta i rađen je u zahtevnoj stop motion tehnici animacije, u kojoj su korišćene plastelinske lutke.

Film “O novcu i sreći“ producirala je filmska kuća Baš Čelik a koproducenti su Finta Film iz Slovenije i Bfilm iz Slovačke.

Film je podržan od strane Filmskog centra Srbije, Slovenačkog filmskog centar i Creative Europe Media, a distributer je MIYU iz Francuske.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu