Connect with us

Filmovi

Bred Pit i ekipa filma „Brzina metka“ na premijeri u Parizu

Foto: Olivier Vigerie / Sony Pictures Entertainment

Ovog vikenda ekipa filma „Brzina metka (Bullet Train)“ posetila je Pariz koji je prva stanica promotivne turneje ovog akcionog trilera koji uskoro stiže u bioskope širom sveta.

Grad svetlosti osim Breda Pita posetili su Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, reditelj Dejvid Lič i producentkinja Keli MekKormak. Kao popratna kulisa poslužio im je naravno nezaobilazni Ajfelov toranj.

Reditelj filma je Dejvid Lič (Deadpool 2), a scenario koji je napisao Zak Olkevitc zasniva se na knjizi Maria Beetle Kotaroa Isake. Uloge izuzetno zanimljivih likova na velikom platnu oživeli su Bred Pit, Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, Endru Koji, Hirouki Sanada, Majkl Šanon, Benito Martinez Okasio i Sandra Bulock. Producenti su Keli MekKormak, Dejvid Lič i Antoan Fukua. Svi oni zaslužni su za pravu letnju bioskopsku poslasticu, s obzirom da fanove ovog avgusta na velikim platnima očekuje nezaustavljiva i uzbudljiva vožnja kroz moderni Japan najbržim vozom na svetu!

Ulaznice za film „Brzina metka“ uskoro kreću u pretprodaju, a film u domaće bioskope stiže od 4. avgusta.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

FEDIS nagradio glumca Radeta Šerbedžiju „Zlatnom antenom“

Foto: Pixabay

Festival drama i serija (FEDIS) saopštio je da je glumac Rade Šerbedžija dobitnik njihove specijalne nagrade Zlatna antena za sveukupan doprinos TV produkciji u regionu.

FEDIS je naveo da je Šerbedžija „proslavljeni dramski umetnik i verovatno najuspešniji glumac sa ovih prostora“.

Kako je najavljeno, 13. FEDIS biće održan od 3. do 5. oktobra u Domu omladine Beograda uz učešće televizijskih serija iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu