Connect with us

Kultura

Blaža i Kljunovi 10.jula u Zemunu

Foto: Promo

Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi nastupiće ove subote, 10.jula u 20 sati u bašti kluba Fest u Zemunu.

Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi je bend osnovan 1994.godine. Za njihov prvi koncert u SKC-u rasprodate su sve ulaznice, a narednih godina, pa i decenija, sviraju neverovatno posećene koncerte u skoro svakom gradu u Srbiji. Savršenim spojem gitarskog roka i šaljivih stihova postaju jedni od najautentičnijih izvođača na ovim prostorima, a posebno se pamte Blažini energični performansi u kojima i publika maksimalno učestvuje.

Kažu da se njihovi nastupi pretvaraju u „Izuzetno dinamičnu žurku kao svojevrsni maraton i koktel pozitivne energije, lucidnosti, rock euforije i otkačenog humora bez kraja“. A Fest i Zemunci pamte nekoliko neverovatnih i nezaboravnih koncerata koje je legendarni Blaža sa svojom sjajnom ekipom odsvirao u ovom klubu. Dugo ga nije bilo, očekujemo apsolutni spektakl 11.aprila!

Kao gosti koncerta nastupiće bend Lipov Loud

Ulaznice po ceni od 700 RSD u prodaji su u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska). Na veče koncerta cena ulaznice biće 900 RSD.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Predstava „Gubitnik“ večeras u Solunu

Foto: Pixabay

Predstava „Gubitnik“ rediteljke Nataše Radulović biće izvedena danas na 58. Dimitria festivalu u Solunu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP).

Spoj male tragedije Aleksandra Sergejeviča Puškina o Mocartu i Salijeriju i romana Tomasa Bernharda o muzici, genijalnosti, zavisti, teroru uspeha i lakoći neuspeha premijerno je izveden na sceni Studio JDP 27. maja.

U predstavi igraju Joakim Tasić, Lenka Petrović, Stojša Oljačić i Teodor Vinčić, a prevodioci su Zlatko Krasni i Ivan S. Šajković, saopštio je JDP.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu