Connect with us

Kultura

Bjesovi 4. novembra u Fabrici

Foto: Ivica Milošević

Nakon otkazanog majskog koncerta, Bjesovi će nastupiti u SKCNS Fabrici u Novom Sadu 4. novembra u 21 sat.

Ovom prilikom će, između ostalih, izvesti i pesme sa aktuelnog albuma „Svetla, svetlosti“, koji je na CD-u objavio SKC Novi Sad. Album sadrži 15 pesama koje su Bjesovi obradili, a u digitalnom formatu objavljen je 2015. godine pod etiketom Nocturne Music Magazine.

Pored koncerta, u SKCNS Fabrici će biti postavljena i samostalna izložba frontmena Bjesova, Zorana Marinkovića, koji je akademski slikar. Izložba će biti otvorena u ponedeljak, 31. oktobra u 20 sati, a postavka će moći da se pogleda do 4. novembra, svakog radnog dana od 9 do 19 sati.

Ulaznice za koncert su u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena će iznositi 1.200 dinara, a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike. Oni koji su kupili ulaznice za koncert u maju, mogu sada da ih iskoriste.

Vrata Fabrike otvaraju se u 20 sati. Koncert će početi u 21 sat.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Bruce Dickinson i sledeće godine dolazi u Beograd

Foto: Pixabay

Fanove Bruce Dickinsona obradovaće vest da će ponovo slušati pevača Iron Maidena 22. marta sledeće godine na Jon Lord´s “Concerto For Group And Orchestra” u beogradskom Belexpocentru.

Orkestar koji broji 85 članova pod dirigentskom palicom Paul Mann-a izvodiće numere grupe Deep Purple, uz gostujuće muzičare: Bruce Dickinsona, John O’Hara-u (Jethro Tull), Tanyu O’Callaghan (Whitesnake), Kaitnera Z Doku i Bernarda Welza, sa čijeg Faceook naloga je i pronađena informacija o koncertu.

Inače, “Concerto For Group And Orchestra” je live album benda Deep Purple koji su objavili 1969. godine snimivši koncert sa Royal Philharmonic Orchestra u Royal Albert Hallu. Lord je komponovao muziku, a Gillan je napisao tekstove.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu