Connect with us

Filmovi

„Bioskop manija“ sutra u mts Dvorani

Foto: Promo

Ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da nadoknade propušteno i da letnje filmske hitove pogledaju u bioskopu mts Dvorana, u okviru filmske akcije BIOSKOP MANIJA, koja će biti održana u petak 15. septembra u mts Dvorani.

Gledaoci će tokom celog dana imati prilike da pogledaju najatraktivnje, aktuelne  naslove, a neke od njih i u više termina.
Repertoar će krasiti sledeći naslovi:  After: Finale , Duhovi u Veneciji, Pored tebe, Velika avantura mačke Ru, Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3, Opatica iz pakla 2, Detektiv Cvrle i zlatna košnica, Madam di Bari, Nindža kornjače: Haos , Openhajmer , Barbi.

Prodaja karata za reviju filmova je na blagajni mts Dvorane i na MTS Dvorana – Repertoar

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Film „Lost country” Vladimira Perišića otvara 29. FAF

Foto: Promo

29. Festival autorskog filma biće održan od 24. novembra do 1. decembra u Beogradu. Festival će u petak, 24. novembra u 19 časova u mts Dvorani otvoriti ostvarenje „Lost Country“ autora Vladimira Perišića.

Festival autorskog filma će i ove godine predstaviti filmska ostvarenja novih, originalnih i relevantnih dela i ličnih glasova evropske i svetske kinematografije. Publika će imati priliku da pogleda pobedničke filmove sa prestižnih festivala, kao i ostvarenja najcenjenijih stvaralaca danas.

Film koji će svečano otvoriti festival „Lost Country“ reditelja Vladimira Perišića prikazuje Srbiju 1996. godine, tokom studentskih demonstracija protiv Miloševićevog režima. Radnja prati priču mladog Stefana koji prolazi kroz sopstvenu revoluciju, suočen sa činjenicom da je njegova majka portparolka i saučesnica korumpirane vlasti protiv koje ustaju njegovi prijatelji.

„Lost Country“ premijerno je prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu na kome je debitant Jovan Ginić dobio nagradu „Otkrovenje“ za najboljeg mladog glumca. Na nedavno završenom Sarajevo Film Festivalu Ginić je osvojio nagradu „Srce Sarajeva“ za najboljeg glumca.

Glavne uloge u filmu tumače Jovan Ginić, Jasna Đuričić, Miodrag Jovanović, Dušan Valentić, Boris Isaković, Lazar Kocić, Ana Simeunović, Marija Škaričić i Pavle Čemerikić.

Centralne programske celine Festivala autorskog filma čine takmičarski i glavni program, dok će selekcije Hrabri Balkan, Bande à part, Sirovo i Mreža festivala Jadranske regije predstaviti nove tokove u autorskom filmu.

Glavna lokacija festivala biće mts Dvorana, dok će projekcije filmova biti održane i u Dvorani Kulturnog centra Beograda, Domu omladine Beograda, Jugoslovenskoj kinoteci, Domu kulture „Studentski grad” i bioskopu Cine Grand Rakovica.

Ulaznice za svečano otvaranje 29. Festivala autorskog filma i premijeru filma „Lost Country“ mogu se kupiti od 4. oktobra na blagajni mts Dvorane kao i preko sajta mtsdvorana.rs.

Sve informacije o festivalu biće objavljivane na sajtu www.faf.rs.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu