Connect with us

Kultura

Bili Ajdol posle 7 godina objavio novu pesmu

Pesmom “Bitter Taste”, prvom novom muzikom posle 7 godina, legendarni Bili Ajdol najavio je EP “The Roadside”.

“Bitter Taste” usredsređen je na Ajdolov oporavak i “ponovno rođenje” posle njegove gotovo fatalne nesreće na motociklu 1990. godine.

Činilo se sasvim logičnim i prirodnim da napišem nešto o svojoj nesreći s motociklom – rekao je Ajdol za medije. – Svakako, nesreća s motociklom bila je katarza, trenutak buđenja. Malo je mene ostalo na tom putu. Ali to na kraju nije nužno bilo loše; to je bio poziv na buđenje. Možda sam na tom putu ostavio nepoštovanje mladog Bilija i otvorio vrata pažljivijem ocu i osetljivijem muzičaru.

U produkciji Buča Vokera, na “The Roadsideu” se pojavljuje i Ajdolov dugogodišnji gitarista i koautor Stiv Stivens. EP predstavlja Bilijevo prvo novo izdanje od albuma iz 2014. godine “Kings & Queens of the Underground”.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Sećanje na Milenu i Branka Šotru u Galeriji `73

Foto: Pixabay

Slike i grafike renomiranih umetnika Milene i Branka Šotre, prvi će se put naći na zajedničkoj izložbi „Umetnička zlata brata i sestre“.

Izložba je otvorena u Galeriji `73.

Reč je o delima iz zbirke Muzeja Hercegovine , koja su se na ovoj postavci našla po izboru Đorđa Kadijevića, istoričara umetnosti. Saradnja sa muzejem u Trebinju, realizuje se u okviru manifestacije „Dani evropske baštine“.

Opusi Branka i Milene Šotra, pokazuju širinu njihovih umertničkih interesovanja, od grafike, drvorezbarstva, slikarstva, crtanja, dizajna, izrade plakata i reklama…

Oboje umetnika, posebno Branko Šotra, ostvarili su zapažene karijere i o njihovom radu pisano je dosta, ali izuzev retrospektivnih izložbi povodom jubileja, do sada nije priređena ni jedna njihova zajednička izložba. Postavka će trajati do 3. oktobra.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu