Povežite se sa nama

Beograd

Beograd: Vozio automobil sa 2,44 promila alkohola u krvi

Objavljeno

on

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu noćas oko 00.50 časova na Ibarskom putu kod Petlovog brda zaustavili su i isključili iz saobraćaja 28.godišnjeg vozača automobila marke „fijat punto“, koji je upravljao vozilom sa 2,44 promila alkohola u organizmu.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava, saopstio je MUP.

Pripadnici MUP-a su noćas oko ponoći zaustavili mladića u alkoholisanom stanju koji je upravljao vozilom sa 2,44 promila alkohola.

 

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

U Beogradu najskuplji kvadrat na Savskom vencu, najjeftiniji u Mladenovcu

Objavljeno

on

Najskuplji stan u prvom kvartalu ove godine u Beogradu prodat je na teritoriji opštine Savski venac, gde je budući vlasnik za kvadrat izdvojio 373.000 dinara, dok je najmanja prosečna cena od 92.000 po kvadratu zabeležena u Mladenovcu.

Stan na Savskom vencu od 72 m2, što je ujedno i bila najveća prodata kvadratura za prva tri meseca, plaćen je 26 miliona dinara.

Najmanja kvadratura prodata je na terititoriji opštine Palilula gde je kvadrat plaćen 180.000, a ukupna površina stana bila je 49 m2. Na Starom gradu prosečna cena kvadrata bila je oko 300.000, na Vračaru 260.000, Voždovcu 220.000, a na Novom Beogradu 270.000 dinara.

– Prosečna površina prodatih stanova u novogradnji iznosila je 59 m2, dok je prosečna cena iznosila 252.816 dinara po kvadratu. Podaci se preuzimaju iz administrativnog izvora podataka registra cena nepokretnosti koji vodi Republički geodetski zavod, a analizom su obuhvaćeni kupoprodajni ugovori za novoizgrađene stanove u gradskim naseljima – objašnjavaju nadležni iz Sekretarijata za upravu, sektor građevinarstva.

Osim u Mladenovcu, povoljnije cene kvadrata bile su i u ostalim rubnim opštinama. Prosečna cena kvadrata u Obrenovcu kretala se oko 110.000 dinara, a uglavnom su se prodavali stanovi do 60 m2. U Lazarevcu je bilo potrebno izdvojiti oko 105.000 dinara, a stanovnici ovog dela grada uglavnom su se odlučivali da pazare stanove površine oko 50 m2.

Takođe, statistika nije obuhvatila teritorije opštine Grocka, Surčin, Sopot i Barajevo jer u ovim opštinama nije registrovana kupoprodaja najmanje tri novoizgrađena stana.

Prema podacima Republičkog geodetskog zavoda, u prvoj polovini ove godine najskuplja kuća u Srbiji prodata je za 5 mil EUR i nalazi se na teritoriji opštine Savski venac. Takođe, prema istim podacima najskuplje garažno mesto plaćeno je čak 40.000 evra na Čukarici.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • lager

Sponzorisano

  • dash restoran

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu