Connect with us

Kultura

Bend Kontra komitet objavio CD „Cepaj brate“

Foto: Kontra komitet promo

Bend Kontra komitet objavio je i fizičko izdanje albuma „Cepaj brate“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Kontra komitet je bend iz Šapca koji stvara pravu rokenrol atmosferu svojim autentičnim zvukom i energičnim nastupima. Predstavlja pravo osveženje na domaćoj rok sceni i garantuje vam nezaboravno rokenrol iskustvo.

Njihovi nastupi su puni pozitivne energije koja se prenosi na publiku, a njihova strast prema muzici ne može da ostavi nikoga ravnodušnim. Kontra Komitet je bend koji će vas naterati da se zamislite nad problemima običnog malog čoveka.

Foto: Kontra komitet promo

Članovi benda su Branko Mićanović (ritam gitara / vokal), Vujadin Stanić (bubanj), Dejan Gavrilović (bas) i Darko Stefanović (solo gitara).

Album „Cepaj brate“ objavljen je 2022. godine najpre u digitalnom izdanju a sada je dostupan i na CD-u. Autor svih pesama na izdanju je Branko Mićanović.

Na njemu se nalazi 12 pesama:

 1. Sistem
 2. Istina
 3. Glad
 4. Bol
 5. Cepaj brate
 6. Dop
 7. Koma
 8. Nema predaje
 9. Robija
 10. Seci uši
 11. Žive rane
 12. Kasno je

CD „Cepaj brate“ možete kupiti na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com, a album je u digitalnom izdanju dostupan na Youtube kanalu Multimedia Music kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Predstava „Gubitnik“ večeras u Solunu

Foto: Pixabay

Predstava „Gubitnik“ rediteljke Nataše Radulović biće izvedena danas na 58. Dimitria festivalu u Solunu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP).

Spoj male tragedije Aleksandra Sergejeviča Puškina o Mocartu i Salijeriju i romana Tomasa Bernharda o muzici, genijalnosti, zavisti, teroru uspeha i lakoći neuspeha premijerno je izveden na sceni Studio JDP 27. maja.

U predstavi igraju Joakim Tasić, Lenka Petrović, Stojša Oljačić i Teodor Vinčić, a prevodioci su Zlatko Krasni i Ivan S. Šajković, saopštio je JDP.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu