Connect with us

Kultura

Bend Curses 8. aprila u KC Grad

Foto: Pixabay

Jedan od trenutno najtraženijih evropskih sastava Curses nastupa 8. aprila u Kulturnom centru Grad.

„Curses“ koji je osnovao rođeni njujorčanin, a koji trenutno živi i radi u Berlinu donosi romantičnu oštrinu na plesni podijum, spajajući Nev wave 80-ih, tamniju stranu Italo-Disco-a i flešove EBM-a sa svojim sopstvenim sablasnim vokalom.

Debi album grupe Curses, „Romantic Fiction“, pojavio se na izdanju Dischi Autunno koju vodi čuvena Jennifer Cardini u oktobru 2018. godine, lansirajući njegov live nastup koji donosi gitare, vokal i energiju albuma na scenu kao duo.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu