Povežite se sa nama

Kultura

Belgrade Backstage Pass 039 – Mihailo i Mateja (Vreme čuda)

Objavljeno

on

Muzički podkast „Belgrade Backstage Pass“ pod okriljem diskografske kuće Multimedia Music emituje se svakog petka u 18 sati.

Gosti emisije su Mihailo i Mateja iz grupe Vreme čuda…

Sa njima smo pričali o Vremenu čuda i vremenima čuda… o počecima njihove ljubavi prema muzici… o ljubavi prema muzici… kakvi su bili muzički uticaji u njihovoj okolini kada su odrastali i šta su slušali kao mlađi… koliko je za bavljenje muzikomm u Srbiji važna podrška porodice… kako iz njihovog ugla funkcionišu mediji i njihov odnos prema rokenrolu i srodnim žanrovima… koliko u njihovoj gneraciji ima rokenrol bendova i publike… koliko sati dvevno vežbaju… šta je za njih bunt… koliko ih zanima politika… koliko na odnose u njihovoj generaciji utiče fizičko udaljavanje koje su izazvale društvene mreže i koliko je to u pandemiji pojačano… Koliko im znači fizičko izdanje albuma a koliko striming servisi… o džemovanju sa Saletom Sedlarom i upoznavanju sa Santanom… o domaćim i stranim muzičkim uzorima… o podršci starijih bendova mlađima… o albumu Vreme čuda… o željama za 2022.godinu…

Emisija se snima studiju za podkaste „Saniyawa“, a emituje se na Youtube-u.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kultura

Predstava „Čarobna knjiga“ na sceni KC „Čukarica“

Objavljeno

on

Foto: Promo

Predstava Čarobna knjiga“, čija je tema čitanje kao važna praksa za vaspitavanje i formiranje ličnosti dece, na repertoaru je Kulturnog centra „Čukarica“ u subotu u 12 sati.

Iz „Čarobne knjige“, zbog ne čitanja beže junaci – veštica iz bajke „Ivica i Marica“, Pinokio i Kapetan Kuka. Oni se žale na samoću i prašinu jer se njihove bajke retko čitaju.Pisac pokušava da ih nagovori da se ipak vrate u svoje bajke, pričajući im da će deca ubuduće više čitati knjige, jer su njihovom zdravom odrastanju potrebni takvi junaci.

Uloge tumače Isidora Milanović, Mira Trebinjac, Stefan Đoković i Dragan Petrović. Autor i reditelj je Dragoljub Petrović Surep.

lj.z.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu