Povežite se sa nama

Kultura

Belgrade Backstage Pass 026 – Strahinja Cerovina i Saša Friš (BES)

Objavljeno

on

Muzički podkast „Belgrade Backstage Pass“ pod okriljem diskografske kuće Multimedia Music emituje se svakog petka u 18 sati.

Gosti emisije su članovi grupe BES, pevač Strahinja Cerovina i gitarista Saša Friš…

Kroz ozbiljno-neozbiljnu i opuštenu priču, sa njima smo popričali o nastanku i uzrocima nastanka BES-a… o pesmama sa albuma i ciljevima… o različitim vrstama besa… o domaćoj muzičkoj sceni i publici… koja je razlika između novog benda i mladog benda… da li mladi ljudi raguju na zvuk kojim se oni bave… zašto su na albumu ostavili „gomilu“ grešaka… koliko je važno biti svoj i snimati svoju muziku… koliko je bitna ekipa sa kojom se svira i putuje…

O poreklu biljke vinjak… o razlici između nemačkog i austrijskog izgovora nemačkog jezika… o Novom Sadu…

Emisija se snima studiju za podkaste „Saniyawa“, a emituje se na Youtube-u.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

„Čarobnjak iz Oza“ u Malom pozorištu „Duško Radović“

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

Predstava „Čarobnjak iz Oza“, sa Sanjom Marković u glavnoj ulozi Doroti, biće premijerno izvedena danas u 20 sati, na 72. rođendan Malog pozorišta „Duško Radović“.

Marković je rekla agenciji Tanjug da „apsolutno može da se poistoveti svaka devojčica“ sa likom Doroti, koju će igrati u predstavi za koju je Aleksandra Glovacki napisala tekst po motivima romana „Čarobnjak iz Oza“ Lajmana Frenka Bauma (1895-1919).

Doroti je divna devojčica! Obožavala sam i sada obožavam „Čarobnjaka iz Oza“! To mi je omiljena priča i film. Ali to nisam koristila (u radu na predstavi). Želela sam sa (rediteljem) Jagošem (Markovićem) da stvorim našu Doroti, da vidim šta je to što mi znači – rekla je Marković.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Massage House baner

Sponzorisano

  • multimedija music prodavnica

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu