Connect with us

Kultura

Belgrade Backstage Pass 015 – Dragan Novičić

Muzički podkast „Belgrade Backstage Pass“ pod okriljem diskografske kuće Multimedia Music emituje se svakog petka u 18 sati.

Gost emisije je Dragan Novičić – Draganče, menadžer, promoter muzičkih događaja i organizator MMA borbi…

Pričamo o tome zašto je čudno kad neko iz muzičkog posla u Srbiji ne zna ko je Draganče i kako je počinjao da se bavi tim poslom….

Koliko je teško/lako sarađivati sa domaćim bendovima ali i drugim ljudima od kojih zavisi organizacija koncerata… o legendarnom, prvom koncertu Stivija Vaja u SKC-u, o izvoljevanju Iana Ozborija, i o tome koliko je Lemi Kilmister cool… o rajderima velikih svetskih zvezda…o njegovom poslu kao medicinskom tehničaru u ustanovi „Laza Lazarević… o njegovoj ljubavi prema MMA-u i razvoju ovog sporta u Srbiji… o sličnostima i razlikama između muzičkih i MMA zvezda… o ljubavi prema životinjama, psima, mačkama, ukrasnoj živini…

Emisija se snima u novootvorenom studiju za podkaste „Saniyawa“, a emituje se na Youtube-u.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Filmovi

Svetska premijera filma “O novcu i sreći” u Lokarnu

Foto: Promo (Filmska kuća Baš Čelik)

Novi kratki animirani film “O novcu i sreći”, Ane Nedeljković i Nikole Majdaka, imaće svetsku premijeru 12. avgusta 2022. godine na prestižnom filmskom festivalu u Lokarnu u Švajcarskoj.

Film “O novcu i sreći” se bavi aktuelnom temom ekonomije, kroz distopijski svet Hrčaka koji žive i vredno rade u Hrčkolendu, savršenoj državi sa savršenom ekonomijom u kojoj BDP konstantno raste, ne postoji nezaposlenost, a 100 odsto stanovništva izjašnjava se da je srećno.

Naravno, kao i svaki pokušaj nasilnog uređenja savršenog društva, svet Hrčaka ima i svoju mračnu stranu, koju postepeno otkrivamo tokom filma. Film traje 10 minuta i rađen je u zahtevnoj stop motion tehnici animacije, u kojoj su korišćene plastelinske lutke.

Film “O novcu i sreći“ producirala je filmska kuća Baš Čelik a koproducenti su Finta Film iz Slovenije i Bfilm iz Slovačke.

Film je podržan od strane Filmskog centra Srbije, Slovenačkog filmskog centar i Creative Europe Media, a distributer je MIYU iz Francuske.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu