Connect with us

Kultura

„Bašta sljezove boje“ 12. juna premijerno u Dadovu

Foto: Pixabay

Premijera predstave „Bašta sljezove boje“ biće održana 12. juna na sceni Omladinskog pozorišta Dadov, najavili su iz tog pozorišta.

Režiju predstave koja je rađena po istoimenom delu Branka Ćopića potpisuju Isidora Kulenović, Nikola Kljajić i Luka Mijatović, studenti 4. godine pozorišne i radio režije na Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Egona Savina i Kokana Mladenovića.

Adaptaciju dela Branka Ćopića uradila je Gordana Kostić, dramatizaciju Bojan Tasić, scenografiju za predstavu izradio je Aleksandar Bugarski a kostime Jelena Dunjić.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Gitarista Tomi Emanuel 9. novembra u Novom Sadu

Foto: Promo

Australijski gitarista Tomi Emanuel (Tommy Emmanuel) održaće koncert 9. novembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, saopštili su organizatori iz Gitar (Guitar) art festivala (GAF).

Koncert „legende svetske gitare“ biće prilika da čujemo Emanuelove numere koje su „bogate zrelim melodijama i radošću uhvaćenom u trenutku“, naveo je GAF.

„Radost je uvek prisutna jer ja za njom tragam u muzici. Videti iznenađenje u očima ljudi je vredno življenja i rada. Ne mogu a da ne sviram ljudima sa svim srcem koje je preplavljeno radošću zato što se nalazim u trenutku za koji sam celoga života radio“, naveo je Emanuel.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu