Connect with us

Kultura

Bagremov med i Vatrom u Led u Festu

Foto: Promo

Novi autorski sastav iz Beograda Bagremov med i autorski bend Vatrom u Led održaće koncert u petak, 12. avgusta u 21 sat u Festu.

Bagremov med čine bubnjar Nemanja Terić, gitarista/prateći vokal Bojan Ristić i basista/glavni vokal Strahinja Popović.

Bend je duži niz godina predstavljao sebe u drugoj postavi, kao i pod drugim imenom. Nakon jednog nastupa u Pirotu 2019. vratio se u Beograd kao Bagremov med. Aranžmani su prilagođeni zvuku tri instrumenta, složeno i promišljeno povezanih u jednu celinu. Bend istražuje sve aspekte rok muzike iz perioda šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, iz vizure današnjice.

Vatrom u led je autorski bend osnovan 2012. godine u Beogradu. Prvobitno zamišljen kao „cover“ bend sa brojnim nastupima na festivalima, moto skupovima, klubovima. Posle nekoliko promena u sastavu bend Vatrom u led kreće sa autorskim radom. To rezultuje prvim albumom pod imenom „Buđenje“, čija se promocija očekuje uskoro.

U klubu Fest bend će odsvirati pesme sa albuma, zajedno sa odabranim obradama. Sve u svemu, zanimljiv „rock’n’roll“ događaj koji ne treba propustiti.

Cena ulaznice na dan koncerta je 300 dinara.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović

Foto: Promo

Koncert flautistkinje Andrijane Aćimović biće održan u nedelju, 1. oktobra u 19 časova u Sali pod svodovima u Konaku kneginje Ljubice (Kneza Sime Markovića 8).

Flautiskinji Beogradske filharmonije Andrijani Aćimović, koja je završila osnovne i master studije u Nemačkoj, ovom prilikom će se pridružiti pijanista Stevan Spalević, vanredni profesor Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu, kako bi predstavili zanimljiv repertoar kamerne muzike za flautu i klavir.

Na programu su dela K.F.E. Baha, Doplera, Ran, i Prokofjeva.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu